Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Terör Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yakalanan terör örgütü PKK mensuplarının adliyeden çıkarılması Örgüt mensuplarının hastaneye götürülüşü - Bitlis Valiliği: "Ahlat ilçesinde polis, asker, hakim, savcı ve belediye başkanın da aralarında bulunduğu devlet görevlilerine eylem yapmak amacıyla, terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal kadrosundan aldığı talimatlarla eylem yapılacak kişilerin keşfini yapmak üzere görevlendirilen biri terör örgütünün kırsal kadrosundan, 2'si ise terör örgüt adına şehirde milislik faaliyeti yürüten 3 şahıs, ekiplerimizin yaptığı operasyon sonucu keşif faaliyetleri yaptıkları esnada yakalanmıştır" Bitlis Valiliği, terör örgütü PKK'nın kırsal kadrosundan aldıkları talimatlar sonucu Ahlat ilçesinde polis, asker, hakim, savcı ve belediye başkanının da aralarında bulunduğu devlet görevlilerine saldırı planlayan 3 teröristin yakalandığını bildirdi.

05.07.2016 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yakalanan terör örgütü PKK mensuplarının adliyeden çıkarılması

Örgüt mensuplarının hastaneye götürülüşü

- Bitlis Valiliği:

"Ahlat ilçesinde polis, asker, hakim, savcı ve belediye başkanın da aralarında bulunduğu devlet görevlilerine eylem yapmak amacıyla, terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal kadrosundan aldığı talimatlarla eylem yapılacak kişilerin keşfini yapmak üzere görevlendirilen biri terör örgütünün kırsal kadrosundan, 2'si ise terör örgüt adına şehirde milislik faaliyeti yürüten 3 şahıs, ekiplerimizin yaptığı operasyon sonucu keşif faaliyetleri yaptıkları esnada yakalanmıştır"

Bitlis Valiliği, terör örgütü PKK'nın kırsal kadrosundan aldıkları talimatlar sonucu Ahlat ilçesinde polis, asker, hakim, savcı ve belediye başkanının da aralarında bulunduğu devlet görevlilerine saldırı planlayan 3 teröristin yakalandığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü PKK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik kapsamlı ve duyarlı çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çalışmalar sonucu 02 Temmuz'da Ahlat ilçesinde polis, asker, hakim, savcı ve belediye başkanın da aralarında bulunduğu devlet görevlilerine eylem yapmak amacıyla, terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal kadrosundan aldığı talimatlarla eylem yapılacak kişilerin keşfini yapmak üzere görevlendirilen biri terör örgütünün kırsal kadrosundan, 2'si ise terör örgüt adına şehirde milislik faaliyeti yürüten 3 şahıs, ekiplerimizin yaptığı operasyon sonucu keşif faaliyetleri yaptıkları esnada yakalanmıştır. Yakalanan 3 şahıs, 'terör örgütüne üye olmak, terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak' suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır."

Açıklamada, güvenlik güçlerinin, halkın da desteğiyle, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Ahlat'ta eylem yapmak için keşif yaptıkları sırada yakalananların, T.K. ile terör örgütü PKK'nın şehir yapılmasında yer alan T.E. ve G.P. olduğu belirtilmişti.

Terör Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement