Putin'in Temsilcisi, PYD Eş Başkanı Müslim ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Putin'in Temsilcisi, PYD Eş Başkanı Müslim ile Görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ortadoğu ve Afrika Özel Temsilcisi, PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim'le bir araya geldi.

09.02.2016 09:46  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ortadoğu ve Afrika Özel Temsilcisi, Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim'le görüştü.

SURİYE TOPLANTILARI MÜZAKERE EDİLDİ

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, dün yapılan görüşmede Suriye'de yaşanan gelişmeler ve Birleşmiş Milletler öncülüğünde İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleştirilen Suriye toplantıları müzakere edildi.

"MÜZAKERELERE KÜRT GRUPLAR DA KATILMADI"

Bogdanov, BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararının tüm hükümlerinin uygulanması, müzakerelerde Suriye yönetimi ile birlikte Kürt gruplar da dahil olmakla tüm muhaliflerin katılımının sağlanması gerektiğini belirtti.

Putin\'in Temsilcisi, PYD Eş Başkanı Müslim ile Görüştü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Putin'in Temsilcisi, PYD Eş Başkanı Müslim ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 6655: ne var bunda bizim dünya liğderimizde Türkiyeye resmi davetli olarak davet edip görüşmüştü ak koyunlar o zaman alkışlıyordu kobaniye Barzani yardıma giderken Türkiyeden geçmelerine izin verildi alkış tutuldu o zaman peki kobani de pyd ye yardıma giderken iyi görüşürken iyi başkası görüşüncemi kötü afferim rusya 11 2 Yanıtla

Advertisement