Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması

Terör örgütünden kaçarak 12 kişiyle Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim olan Ramazan Şentürk'ün ailesi sevinçlerini Diyarbakır'da oturma eylemi diğer ailelerle paylaştı Anne Şentürk: "Çocuğuma kavuştuğum için çok mutluyum. Ama diğer anneler için üzülüyorum"

25.07.2014 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütünden kaçarak 12 kişiyle Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim olan Ramazan Şentürk'ün (25) ailesi sevinçlerini Diyarbakır'da oturma eylemi diğer ailelerle paylaştı.

Bir süre önce 12 kişiyle terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan ve yapılan soruşturmanın ardından serbest bırakılan Şentürk, Diyarbakır'da 40 gündür oturma eylemi yapan ailesi ile buluştu. Oğullarının dönüşüyle büyük bir mutluluk yaşayan Şentürk ailesi, Dağkapı Meydanında oturma eylemini sürdüren diğer aileleri ziyaret etti.

Diğer annelerle kucaklaşan anne Zübeyde Şentürk, yaşadığı mutluluğun tarif edilemez olduğunu, aynı mutluluğu diğer ailelerin de yaşamasını istedi.

Çocuğunun Sinop'ta öğrenciyken Muş'ta terör örgütüne katıldığını, 6 aydan beri çocuklarına ulaşmak için çaba harcadıklarını dile getiren Şentürk, şöyle konuştu:

"Çocuğuma kavuştuğum için çok mutluyum. Ama diğer anneler için üzülüyorum. İnşallah onlar da en kısa zamanda çocuklarına kavuşurlar. Rabbim onlara da bu mutluluğu nasip etsin. Allah devletimizden razı olsun. Çocuğumuz bize bir şey söylemedi. Savcıya anlatmış. 12 kişiyle beraber gelmişler. Onları da gördüm. Allah'ın izniyle diğer aileler de çocuklarına kavuşacak."

Baba Cumali Şentürk de, "Çok sevinçliyim. Buradaki arkadaşlarımın da aynı sevinci yaşamasını istiyorum. Çözüm sürecine katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Oturma eylemini sürdüren ailelerle vedalaşan Şentürk ailesi, Dağkapı Meydanından ayrıldı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement