Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması - Son Dakika
Yerel

Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması

Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması

Terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için Diyarbakır'da seslerini duyurmaya çalışan ailelerden Ölmez çifti, çocuklarının verileceği iddiasıyla dolandırılmak istendiklerini ileri sürdü Anne Gülsen Ölmez: "Bizi çok umutlandırdılar.

03.08.2014 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için Diyarbakır'da seslerini duyurmaya çalışan ailelerden Durmuş Ölmez ve eşi Gülsen Ölmez, çocuklarının verileceği iddiasıyla dolandırılmak istendiklerini ileri sürdü.

Ardahan'dan gelerek, Diyarbakır'da terör örgütünce kaçırılan çocuklarının bırakılması için Dağkapı Meydanı'nda oturma eylemi yapan ailelere destek veren Ölmez çifti, 20 yaşındaki oğulları B.Ö'nün ellerinde olduğunu ileri süren birileri tarafından Mardin'e çağrıldıklarını ifade etti.

Anne Ölmez, dolandırıcıların, "Çocuğunuz elimizde, gelip alın" demesi üzerine Mardin'e gittiklerini belirterek, şunları anlattı:

"Mardin'in bir köyündeydik. Bizi arayıp, 50 bin lira para istediler. Biz de 'tamam' dedik. '50 bin veya 100 bin lira fark etmez, sadece çocuğumuzla telefonda konuşalım ya da fotoğrafını mesajla gönderin, biz parayı getirelim siz de çocuğumuzu verin' dedik. 'Yok öyle değil, siz parayı getirin bize verin, biz size çocuğunuzu getireceğiz' dediler. Kabul etmedik. Bizi çok umutlandırdılar. 'Çocuğunuz burada, gelin alın' dediler ama bizi hayal kırıklığına uğrattılar."

Ertesi gün bu kişilere telefonla ulaşamayınca dolandırılmak istendiklerini anladıklarını sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement