Terör Örgütünün Silahlı Propagandası Kamerada - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütünün Silahlı Propagandası Kamerada

Ağrı'da 4 Nisan'da yapılan etkinliğe PKK üyelerinin de katıldığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 11 Nisan'daki çatışmanın da nedeni bu görüntüler olarak açıklanmıştı.

14.04.2015 20:14  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 4 Nisan 2015'te yapılan bir etkinliğe silahlı terör örgütü PKK üyelerinin de katıldığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Hatırlanacağı üzere dün İçişleri Bakanlığı bu olaya dikkat çekmiş ve aynı olayın tekrar yaşanmaması için 11 Nisan'da Diyadin'e asker gönderildiğini belirtmiş ve çatışma çıktığını açıklamıştı.

ÇATIŞMANIN YANKILARI DEVAM EDERKEN...

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 4 Nisan 2015'te yapılan bir etkinliğe silahlı terör örgütü PKK üyelerinin de katıldığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Diyadin'in Yukarıtütek köyündeki etkinlik alanında terör örgütü mensuplarının güvenlik güçlerine ateş açmasının ardından meydana gelen çatışmanın yansımaları devam ederken PKK'lı teröristlerin bu eylemden bir hafta önce de benzer bir etkinliğe katıldıkları ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edildi.

PKK MİLİTANLARI SİLAHLARLA ETKİNLİKTE

Ağrı'daki terör saldırısına ilişkin İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada da vurgulanan olaya ilişkin kamera kayıtlarında, Doğubayazıt'ın Güngören köyü Kule mezrasında Abdullah Öcalan'ın doğum günü münasebetiyle düzenlenen müzikli etkinliğe silahlı terör örgütü üyelerinin de katıldığı görülüyor.

HALAY ÇEKİYORLAR

Söz konusu etkinliğe Ağrı Dağı eteklerinden silahlarıyla inerek gelen bölücü terör örgütü üyelerinin, havaya ateş açmaları ve sahnenin etrafında halay çekmeleri yer alıyor.

"DESTEKLEYİN BİZİ"

Görüntülerde, bölücü terör örgütü mensubu olduğu iddia edilen Murad Bazid kod adlı kişinin alandaki platforma çıkarak Kürtçe yaptığı konuşmada, vatandaşları terör örgütüne destek vermeye ve örgütün sözde mahkemelerine başvurmaya çağırması bulunuyor.

Terör Örgütünün Silahlı Propagandası Kamerada
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Örgütünün Silahlı Propagandası Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • TEKIRDAGLI: KULIYEN YALAN CATISMANIN OLDUGU YERE KARLI VE ORDA EV BARAKA HIC BIR SEY YOK CONKU BEN ORDA ASKERLIK YAPTIM UYDURMADIR AKP NIN YALANIDIR 24 15 Yanıtla
  • istanbul: Terör orgutu pkknın senlige gelme amacı zaten psikolojik baskı yani burda devlet yok havası oluşturarak dolaylı ve dogrudan baskıdır devletimiz elbette müdale edecek ve etmelidir ayrıca terör orgutunun barıştan anladıgı doguda istedikleri gibi gezecekler devlet müdale etmiyecek yok öyle bir dünya 14 17 Yanıtla
  • aaa: bu goruntuler uydurma yalan dolan. . . orda iki yer ve görüntü var ikisini yapıstırmışlar. . yaw akp nin oyunu ortaya cıktıya ne yapacaklarını şaşırdılar hergun bir sürü yalan haberler sunuyorlar medyaya. . . ama artık kimse inanmaz onlaraaaaaaa 22 7 Yanıtla
  • cCc: polis asker savcı hakim hükümet devlet görevinizi ve gerekeni yapın hadi sıkıyorsa 20 8 Yanıtla
  • hakkarili: Bunların yüzünden kürtlügümden utanıyorum ya yeter artık defolun bu ülkeden biz hayatımızdan men munuz yaşın türkiye devleti 18 7 Yanıtla
  • zafer: PKK ile bir alakamız yok diyenler bu resmi görmüştür herhalde!!! 21 2 Yanıtla
  • cemşit: chp li vekilerde varmı içinde acaba 14 8 Yanıtla
  • yozgatlı: her biji apooo 6 14 Yanıtla
  • WAN...: LA OLUM BU TAAA NE ZAMANIN GÖRÜNTÜSÜDÜR EKRANA VERMİŞSİNİZ SIRF AĞRI OLAYINI İKTİDARDAN UZAKLAŞTIRMAK İÇİN AMA YEMEZLER 15 1 Yanıtla
  • GERÇEK KÜRT: ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YOLDAŞLAR 7 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement