Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Yozgat merkez ve ilçelerdeki sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, son günlerde artan terör olaylarını kınadı.

10.09.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat merkez ve ilçelerdeki sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, son günlerde artan terör olaylarını kınadı.

Sorgun'da bir otelde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üyeleri adına açıklama yapan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Üzeyir Arslan, Yozgat merkez ve ilçelerdeki sivil toplum kuruluşları olarak artan terör olaylarını kınadıkları söyledi.

Dağlıca ve Iğdır'da, terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarının kendilerini ve Türk milletini derinden etkilediğini dile getiren Arslan, milletin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını kaydetti.

Bu ülkenin gençlerinin, vatandaşlarının, ailelerinin göz bebekleri olan Mehmetçik ve polislerin kahpece saldırılarla katledildiğini aktaran Arslan, bu topraklarda barış ve kardeşlikten değil de kin ve nefretten beslenenleri nefretle kınadıklarını vurguladı.

AK Parti, CHP ve MHP'yi terör konusunda birlik ve beraberliğe davet eden Arslan, "Kaynağı ve hedefi ne olursa olsun her türlü terörü lanetlediğimizi belirterek, bu menfur saldırılar sonucu şehit olan askerlerimize ve polislerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz" dedi.

Toplantıya, Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Boğazlıyan TSO Başkanı Öcal Öcalan, Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Şefaatli TSO Başkanı Ali Ulusoy, Sorgun TSO Meclis Başkanı Rıfat Kaplan, Boğazlıyan Ticaret Borsası Meclis Üyesi Alpaslan Coşar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement