Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, terör olaylarına karşı yapılan protesto gösterilerine ilişkin, halkın sağduyulu olup, itidalin elden bırakılmaması gerektiğini bildirdi.

11.09.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, terör olaylarına karşı yapılan protesto gösterilerine ilişkin, halkın sağduyulu olup, itidalin elden bırakılmaması gerektiğini bildirdi.

Tütüncü, AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimi ve üyeleriyle meclis toplantı salonunda biraraya geldi. Burada konuşan Tütüncü, İl Gençlik Kolları'nın başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.

Siyasetin okulunun olmadığını belirten Tütüncü, "Kimileri siyasetin okulunu, Siyasal Bilgiler Fakültesi olduğunu düşünürler. Bu büyük bir yanılgıdır. Siyasetin okulu Hukuk Fakülteleri de değildir" dedi.

"Büyük hayaller kurmayı kendinize yakıştırın"

Tütüncü, siyaset okulunun parti teşkilatları ve gençlik kolları olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu okulda kendinizi iyi yetiştirirseniz ve ciddi bir gayreti de ortaya koyarsanız gelecekte hedeflerinize kavuşmanız mümkün olur. Büyük hayaller kurmayı kendinize yakıştırın. Bu hareket içerisinde başarı yakalamış çok arkadaşımız oldu. Şu an Antalya Milletvekili olan Mustafa Köse, ben AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı iken İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısıydı. Gelecekte iyi yerlerde olmasını diliyorum. Kendisi bunu hak ediyor."

"İtidali elden bırakmamalıyız"

Terörle mücadelede hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Tütüncü, şöyle konuştu:

"Terör, insanları tahrik edip sokağa dökerek kardeşi kardeşe düşman etmek ister. Duygusallıkla hareket edersek, öfke ile kalkanın zararla oturduğu gibi duyguyla hareket edenin yanlış yerlere ulaşacağı mukadderdir. Terör olayları karşısında vatan hainleri haricinde herkesin içi çok yanıyor. İtidali elden bırakmamalıyız. Tepkimizi vurarak, kırarak göstermemeliyiz. Kürt esnafımızın iş yerlerini yakmak bizi felakete götürür."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement