Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Aydın'da sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları verdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli seferberlik çağrısını destekledi.

19.12.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları verdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli seferberlik çağrısını destekledi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin terör karşısında dimdik durması gerektiğini belirterek, terörle mücadele konusunda herkese büyük görevler düştüğüne dikkati çekti. Ülgen, "Bizim üzerimize düşen görev neyse gerek vatandaş olarak gerekse de iş dünyası temsilcisi olarak devletimizin bu alanda yanındayız. Bu hain teröristler amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar." dedi.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, terör saldırılarının toplumu ayrıştırmayı amaçladığına işaret ederek, terör örgütlerinin bu amacına ulaşamayacağını Türk toplumunu daha da kenetlendiğini bildirdi.

Efeler ilçesi Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini, bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Taşçıoğlu, "Cumhurbaşkanımızın milli seferberlik çağrısına halkımızın duyarlı olacağına inanıyorum. Bir arada olursak her zaman daha güçlü oluruz. Biz milli seferberlik ruhuyla hareket edersek sorunların üstesinden gelebiliriz. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi, tek devlet, tek millet, tek bayrak. Biz bu ülkeden asla ayrılmamalıyız" diye konuştu.

"Hepimiz kardeşiz ve öyle kalacağız"

İsmail Şahan isimli vatandaş ise terör saldırıları karşısında topyekun birlik olunması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

"Bu işin çaresi bu. Kürt-Türk yok, hepimiz kardeşiz ve öyle kalacağız. Terörün üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde geleceğiz. Bu konuda sayın cumhurbaşkanımız da bir milli seferberlik çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanımızın sözlerinin aynısına bire bir katılıyorum. Yerine bir karardı. Bu memleket bizim. Başka gidecek yerimiz yok O yüzden bu cennet vatanı birlikte kucaklamamız gerekiyor."

Mehmet Yıldız, isimli bir başka vatandaş da Türkiye'deki kardeşliği bozmaya kimsenin gücünün yetemeyeceğini ifade ederek tek vücut olunduğu takdirde teröristlerin amaçlarına ulaşamayacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement