Terör Saldırısında Oğlunu Kaybeden Annenin Feryadı Yürek Yaktı - Son Dakika
Güncel

Terör Saldırısında Oğlunu Kaybeden Annenin Feryadı Yürek Yaktı

Terör Saldırısında Oğlunu Kaybeden Annenin Feryadı Yürek Yaktı

Atatürk havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden Ercan Sebat'ın cenazesine annesinin "Ciğerlerimi söktüler. Evlat acısı çok kötü. Allah onların belasını versin." sözleri damga vurdu.

30.06.2016 15:24  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden Ercan Sebat'ın cenazesi toprağa verildi.

2 yıl önce yer hizmetleri görevlisi olarak işe başlayan Ercan Sebat'ın annesi Rukiye Sebat, "Kaç tane annenin yüreğini yaktılar orada. Bunlar nasıl bir insandır. Allahım sen bana sabır ver. Kaç tane annenin yüreğini yaktılar, evladıma kıydılar, canımın içi..." diyerek gözyaşı dökerek feryat etti.

"CİĞERLERİMİ SÖKTÜLER"

41 yaşındaki Ercan Sebat'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, öğle saatlerinde Üsküdar Bulgurlu Söğütlüçayır Camii'ne getirildi. Cenazeye Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin yanı sıra THY çalışanları ve Ercan Sebat'ın yakınları katıldı. Ayakta durmakta zorlanan anne Rukiye Sebat, "Ciğerlerimi söktüler. Evlat acısı çok kötü, Allah kimseye vermesin. Bu kadar annenin yüreğini yaktılar, Allah da onları yaksın. Allah onların belasını versin. Ne istiyorlar Türkiye'den. Türkiye kadar taş düşsün başlarına inşallah. Benim evladımı parçaladılar. Yüreklerimi yaktılar. Benim canımı yaktılar, evladımı yok ettiler. Benim ceylanımı hayatına doymadan benden aldılar. Buna dayanmak kolay değil. Kaç tane annenin yüreğini yaktılar orada. Bunlar nasıl bir insandır. Allah'ım sen bana sabır ver. Canımın içi" diye gözyaşı döktü.

Terör Saldırısında Oğlunu Kaybeden Annenin Feryadı Yürek Yaktı

Ağabey Ertuğrul Sebat da uzun süre kardeşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

SERGİ AÇMIŞTI

Yaklaşık 2 yıl önce Atatürk Havalimanı yer hizmetlerinde işe başlayan Ercan Sebat'ın, resim yapmayı çok sevdiği ve çocukluğundan beri karakalem resim yaptığı, birkaç kez de sergi açtığı belirtildi. Sebat'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, 10 yıl önce vefat eden dedesi Avni Sebat'ın Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'ndaki mezarının üzerine defnedildi.

Bu arada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da cenazeye çelenk gönderdi.

Terör Saldırısında Oğlunu Kaybeden Annenin Feryadı Yürek Yaktı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terör Saldırısında Oğlunu Kaybeden Annenin Feryadı Yürek Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • .: SİYASETÇİLERİN ÖZELLİKLE AKPLİLERİN YATACAK YERİ YOK ... 1 0 Yanıtla

Advertisement