Havalimanı Saldırısından Kurtulan Polis, Kazada Can Verdi - Son Dakika
3. Sayfa

Havalimanı Saldırısından Kurtulan Polis, Kazada Can Verdi

Atatürk Havalimanı'nda görevli polis memuru Mustafa Özbil, terör saldırısından bir gün önce izne ayrılmıştı. Düğünü için memleketine giderken, trafik kazasında can verdi.

03.07.2016 13:53  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görevli 4 yıllık polis memuru Mustafa Özbil, terör saldırısından bir gün önce izne ayrılarak, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü yapılacak düğünü için memleketi Isparta Şarkikaraağaç'a giderken, trafik kazasında hayatını kaybetti.

UÇURUMA YUVARLANDI

Alınan bilgiye göre, polis memuru Mustafa Özbil'in kullandığı 42 CBF 16 plakalı otomobil, Çarıksaraylar Kasabası Pınarbaşı mevkisinde kontrolden çıkarak, uçuruma yuvarlandı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerinin, yaptığı incelemede Özbil'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, Özbil'in cenazesi, otopsi için Şarkikarağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAVALİMANI SALDIRISINDAN KIL PAYI KURTULMUŞTU

4 yıllık polis memuru Mustafa Özbil'in İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görevli olduğu ve terör saldırısından bir gün önce izne ayrılarak, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü yapılacak düğünü için memleketi Şarkikaraağaç'a geldiği belirtildi.

Havalimanı Saldırısından Kurtulan Polis, Kazada Can Verdi
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Havalimanı Saldırısından Kurtulan Polis, Kazada Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ayse: Son durak filmini hatırlattı. Kader demekki. Allah rahmet etsin 12 0 Yanıtla

Advertisement