Terör Şehitleri Ali Topçuoğlu Camii'nde Anıldı - Son Dakika
Yerel

Terör Şehitleri Ali Topçuoğlu Camii'nde Anıldı

Terör Şehitleri Ali Topçuoğlu Camii\'nde Anıldı

Ali Topçuoğlu Camii’nde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yanı sıra terör şehitleri için ‘‘15 Temmuz ve Terör Şehitlerimizi Anma’’ Programı düzenlendi.

03.09.2016 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Topçuoğlu Camii'nde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yanı sıra terör şehitleri için "15 Temmuz ve Terör Şehitlerimizi Anma" Programı düzenlendi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçar de katıldığı programda Kur'an-ı Kerim hatmi ve mevlit okundu.

15 Temmuz ve terör şehitleri anma programı Ali Topçuoğlu Camiinde vatandaşların yoğun katılımla gerçekleştirildi. Düzenlenen mevlit programına Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, GTO Başkanı Eyüp Bartık ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayları ve milletin devletine sahip çıkmasının önemini anlatarak o gece Gaziantep'te yaklaşık 300 bin kişinin meydanlara indiğini ifade ederek, " Sizler zor zamanda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın meydanlara inin sözünü yerine getirerek meydanları doldurunca tankı olan, topu ağır silahları olanlar yerlerinden dışarıya çıkamadı" dedi. Vali Yerlikaya 15 Temmuz demokrasi gecesinde demokrasiye sahip çıkan milletin 241 şehit verdiğini de sözlerine ekleyerek o gece yaşanan olaylar ve vatandaşların kahramanlıkları da ifade ederek şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik yaptığı konuşmada şehitlik mertebesinin önemini anlattı. Gaziantep Mevlevihane'si Tasavvuf Korosu tarafından okunan mevlidin ardından İlahiyatçı Yazar Mutasavvıf Mahmut Nedim Aksoy mevlit duası yaparak Türkiye'yi bölmeye çalışan terör örgütlerini ve terörü lanetleyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve geceye katılan protokol mensupları vatandaşlarla kucaklaşarak birlik ve beraberliğin devamlılığını dilediler. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya 15 Temmuz ve terör şehitlerini anma programını organize eden Ali Topçuoğlu'nu da kutlayarak Ali Topçuoğlu Camii hakkında bilgiler aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terör Şehitleri Ali Topçuoğlu Camii'nde Anıldı - Son Dakika


Advertisement