Teröre Karşı Ortak Tepki - Son Dakika
Yerel

Teröre Karşı Ortak Tepki

Teröre Karşı Ortak Tepki

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB), Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Üyeleri, Ankara’da düzenlenen “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Yürüyüşü”ne birlikte katılarak teröre karşı dayanışma sergiledi.

18.09.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB), Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Üyeleri, Ankara'da düzenlenen "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Yürüyüşü"ne birlikte katılarak teröre karşı dayanışma sergiledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ninde (TOBB) aralarında olduğu 250 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması" Ankara'da çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Meclis Başkanı İzzet Bayar, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş'ın da aralarında bulunduğu oda ve borsa başkanları ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri Ankara Sıhhiye Meydanı'ndan başlayıp Ulus'taki Birinci Meclis'in önünde sona eren yürüyüşe birlikte katıldılar.

Buluşmadaki tek ortak payda Türk bayrağı oldu. Antalya iş dünyasının temsilcileri Türkiye'nin dört bir yanından gelen yüzbinlerle birlikte "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" dedi.

Başkanlar yaptıkları ortak açıklamada; "Bölge oda ve borsalarımızla birlikte Ankara Sıhhiye'de tek ses tek yürek olduk, ülkemizin diğer bölgelerinden gelen insanlarla kolkola yürüdük. Birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı "Teröre Hayır Kardeşliğe Evet" dedik" ifadesini kullandılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teröre Karşı Ortak Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement