Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika
Yerel

Teröre Karşı Tek Vücut

Teröre Karşı Tek Vücut

Tokat’ın Erbaa ilçesinde aralarında sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve kamu kurumlarının bulunduğu 26 kuruluş, ortak basın bildirisiyle terör olaylarına tepki gösterdi.

11.09.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde aralarında sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve kamu kurumlarının bulunduğu 26 kuruluş, ortak basın bildirisiyle terör olaylarına tepki gösterdi.

Türkiye'de son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için aralarında STK'lar, siyasi partiler ve kamu kurumlarının bulunduğu 26 kuruluş ortak bildiri hazırladı. Erbaa Belediyesi Kültür Evi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Yapılan açıklamada, "Her gün gelen şehit haberleri ciğerlerimizi dağlıyor, öfkemizi çoğaltıyor. Gencecik vatan evlatları teröre kurban oluyor. Çocuklar yetim, eşler dul kalıyor. Anneleri ve babaları ömür boyu sürecek bir hasretin içine düşüyor. Onlar vatan sağ olsun diyerek vakarları ile bütün dünyaya almaları gereken mesajı veriyor. Aklıselim sahiplerinin, kanaat önderlerinin bu süreci doğru okuması gerekmektedir. Öfkemizle ayağa kalktığımız zaman ortaya çıkacak sonuçların milletimizin değil, terörün ve kirli senaryoları üretenlerin işine yarayacağı unutulmamalıdır" denildi.

Basın açıklamasının ardından söz alan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım birlik beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Yıldırım, "Birlik ve beraberliğin birilerinin oyununu bozacağı bu günlerde bu katılımı sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Basın açıklamasından sonra Erbaa Büyük Camisi'nde şehitler için Yasin-i Şerif ve Fetih Suresi okundu. Erbaa Belediyesi'nin çağrısıyla vatandaşlar tarafından okunan hatimlerin bağışlanmasının ardından program sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement