Teröre Lanet Yürüyüşü İçin Simav Ayağa Kalktı - Son Dakika
Yerel

Teröre Lanet Yürüyüşü İçin Simav Ayağa Kalktı

Teröre Lanet Yürüyüşü İçin Simav Ayağa Kalktı

Kütahya’nın Simav ilçesinde belediyenin önderliğinde düzenlenen “Teröre Lanet Yürüyüşü”ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

05.09.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde belediyenin önderliğinde düzenlenen "Teröre Lanet Yürüyüşü"ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Simav'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl törenleri kapsamında belediyenin önderliğinde düzenlenen "Teröre Lanet Yürüyüşü" için Belediye Meydanında toplanan çok sayıda vatandaşa zabıta ekiplerince Türk Bayrağı dağıtıldı.

Ellerinde Türk Bayrakları ve PKK aleyhine yazılı pankartlarıyla Belediye Meydanından başlayarak şehir merkezinde tur atan Simavlılar sloganlar atarak son günlerde ülke genelinde artan terör olaylarını lanetledi.

"Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, "Polise ve Askere Uzanan Eller Kırılsın", "PKK Kahrolsun" diyerek hep bir ağızdan sloganlar atan Simavlılar yaklaşık bir saat süren şehir turunun ardından tekrar belediye Meydanına gelerek burada hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu.

Vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere 93 yıl önce Simav'ın düşman işgalinden kurtuluşunda önemli payı bulunan Mor ve Sarı Zeybek Yarenlerin de destek verdiği "Teröre Lanet Yürüyüşü"ne siyasi partilerin ilçe başkanları da katıldı.

PKK terör örgütü aleyhine sloganlar atan kalabalık daha sonra dağıldı.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teröre Lanet Yürüyüşü İçin Simav Ayağa Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement