Teröre Sarı Öfke - Son Dakika
Güncel

Teröre Sarı Öfke

Teröre Sarı Öfke

Muğla'nın Datça İlçesi'nde taksicilerin öncülüğünde başlayan terörü protesto konvoyuna motosikletli gençler ile otomobil sürücüleri de katıldı.

09.09.2015 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça İlçesi'nde taksicilerin öncülüğünde başlayan terörü protesto konvoyuna motosikletli gençler ile otomobil sürücüleri de katıldı. Kornalar sesleriyle birlikte terör örgütü aleyhine sloganlar atıldı. Yoldaki yayaların da alkışlarla destek verdiği eylem, sorunsuz sona erdi.

Datça'da faaliyet gösteren 70 taksicinin bir araya gelerek İskele Mahallesi Burgaz Mevkii'nde bugün saat 18.00'de başlattıkları sarı protestoya; vatandaşlar da destek verdi. Burgaz'dan Cumhuriyet Meydanı'na hareket eden konvoy; motosiklet ve otomobil sürücülerin de destek vermesiyle iki kilometreye ulaştı. Klakson sesleriyle birlikte terör örgütü PKK'yı lanetleyen sloganlar yeri göğü inletti. Taksicilerin başlattığı eyleme, yol kenarında toplanan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Ellerinde Türk bayrakları ve ay-yıldızlı tişört giyen gruplar, taksicileri alkışlayarak, teröre tepki gösterdi. Polisin geniş güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen eylem, Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teröre Sarı Öfke - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement