Terörist Başı Gülen'in Köyüne Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Terörist Başı Gülen'in Köyüne Şehit Ateşi Düştü

Terörist Başı Gülen\'in Köyüne Şehit Ateşi Düştü

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda dün şehit olan 3 askerden 23 yaşındaki erin acısı, FETÖ elebaşı Gülen'in köyüne düştü. Şehit Karakoç, son paylaşımında darbe girişimini sert bir dille kınamış.

10.09.2016 10:12  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de sürdürdüğü Fırat Kalkanı harekatı sırasında dün Tell El Hava Köyü yakınlarında tankın isabet alması sonucu şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Er Burak Karakoç'un acı haberi, terörist başı Fethullah Gülen'in de doğum yeri olan Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Korucuk Köyü'nde yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

HABERİ ALAN AİLE FENALIK GEÇİRDİ

TSK'nın başlattığı Fırat Kalkanı harekatının 17'nci gününde, Suriye'nin Rai bölgesinin güneyindeki Tell El Hava Köyü yakınlarında IŞİD militanlarının roketle saldırdığı tankta görevli 3 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. Şehit olan askerlerden Uzman Er Burak Karakoç'un şehadet haberi 35 hane ve 250 nüfuslu Korucuk'u yasa boğdu. FETÖ ele başı Fethullah Gülen'in de memleketi olan Korucuk'a Uzman er Burak Karakoç'un şehit haberi dün gece ulaştı. Oğullarının şehit olduğu haberini askeri yetkililerden öğrenen Birgül- Abdurrahim Karakoç çifti fenalık geçirdi. Şehit Uzman Er Burak Karakoç'un cenazesi Korucuk köyünde toprağa verilecek.

Terörist Başı Gülen'in Köyüne Şehit Ateşi Düştü

"ŞEREFSİZCE GİRİŞİMİN NE BİR PARÇASIYIM, NE DE DESTEKÇİSİYİM"

Karakoç çiftinin 3 çocuğundan biri olan şehit Uzman er Burak Karakoç'un, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından darbe girişimi sonrası şu paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Karakoç, "2 senedir içinde bulunduğum şerefli Türk Ordusu'nun bir mensubu olarak yapılmaya çalısılan bu şerefsizce girişimin ne bir parçasıyım, ne de destekçisiyim. Demokrasiden ve milletimin hürriyetinden yana saf tutmuş bir Türk askeri olarak bu memleketin huzurunu bozmaya çalışanları lanetliyorum. Bilinsin ki; şerefli Türk askerinin adını kötülemeye çalışan ve halkına silah doğrultan bu kansız grubun karşısında, milletimin namus, şeref, din ve bayrağı Türk halkıyla beraber güvence altına alınmıştır" diye yazdı.

Terörist Başı Gülen'in Köyüne Şehit Ateşi Düştü

"VATAN SAĞOLSUN"

Karakoç'un şehit haberleri üzerine yaptığı paylaşımlarında ise "Türk milleti terörizmin zehirli, zelil ve zillet emellerine göz yummayacaktır. IŞİD, PKK veya destekçileri Türkiye'yi asla çözemeyeceklerdir. Vatan sağolsun" dediği görüldü.

Terörist Başı Gülen'in Köyüne Şehit Ateşi Düştü

ŞEHİT BABASI: KÖYÜMÜZE BİR FAYDASI OLMADI

Öte yandan 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrası DHA'nın Korucuk köyünde yaptığı haberde açıklama yapan şehit Burak Karakoç'un babası Abdurrahim Karakoç da, yaşananlardan utanç duyduklarını, uyuyamadıklarını Fethullah Gülen'i kastedederek, "Kendisinin köyümüze bir faydası olmadı, Evini yakmışlar. Yanmaya başlayınca bırakıp gitmişler. Keşke bunlar olmasaydı. Şu bina yanmış olsa köyümüz, çoluk çocuğumuz hep yanardı. Herkes bu durumda köyden çıkmak istiyor. İnşallah bu ateşe bir su serpilir" diye konuşmuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terörist Başı Gülen'in Köyüne Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement