Terörist Üst Düzey 16 PKK'lıdan 9'u Öldürüldü! - Son Dakika
Güncel

Terörist Üst Düzey 16 PKK'lıdan 9'u Öldürüldü!

Terör örgütü PKK'nn Dİyarbakır'da faaliyet gösteren sözde üst düzey 16 yöneticisinden 9'unun öldürüldüğü, 2'sinin ise operasyonlarda sağ olarak ele geçirildiği belirtildi.

07.12.2016 18:58  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Örgütün ele geçirilen haritalarında, sanık ifadelerinde, örgüt içi yazışmalardan yola çıkılarak PKK'nın Diyarbakır'daki yönetici kadrosuna büyük darbe vuruldu.

9'U ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır'da sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren 16 PKK'lı teröristten 9'u ölü 2'si sağ ele geçirildi. Mazlum kod adlı İsa Oran Sur'da, Reber kod adlı Ahmet Gökalp Lice kırsalında, Azat Farkin kod adlı Nevzat Gündüz, Delil Rızgar kod adlı Mesut Seviktek Sur'da, Hebun kod adlı terörist, Çiyager kod adlı Cihat Türkan, Afad, Piling kod adlı Mahmut Oruç, Delil kod adlı Erkan Burakmak Sur'da, Hemgin, Ali kod adlı Muhammed Emin Erol Sur'da Zagros kod adlı Şükrü Can çatışmalarda öldürüldü.

5 TERÖRİST ARANIYOR

Enver Dönmez ve Zehra Epli isimli teröristler ise sağ yakalandılar. Soreş Dersim Cevahir kod adlı Cahit Dayan, Zerdeşt kod adlı Remzi Avcı, Alişer kod adlı Mehmet Korkmaz, Farkin kod adlı Hakan Üzünlü isimli teröristler ise tüm bölgede güvenlik güçleri tarafından aranıyor


Not: Yukarıdaki fotoğraftaki kırmızı olarak belirtilmiş olanlar öldürüldü, yeşil olarak belirtilmiş olanlar ise sağ olarak yakalandılar.

Terörist Üst Düzey 16 PKK\'lıdan 9\'u Öldürüldü!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terörist Üst Düzey 16 PKK'lıdan 9'u Öldürüldü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement