Yüksekova'da Teröristin Vurulma Anı Kamerada! - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Teröristin Vurulma Anı Kamerada!

Hakkari'de devriye görevi yapan polislere, uzun namlulu silahlarla saldıran teröristin vurulma anı anbean kameraya yansıdı.

02.10.2015 14:51  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devriye görevi yürüten polis ekibine roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 2 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. O çatışmada öldürülen teröristin vurulma anı kameraya yansıdı.

SİLAHLI SALDIRI

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına terör örgütü PKK mensupları tarafından roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı gerçekleştirildi.

VURULMA ANI KAMERADA!

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Saldırganlardan birinin vurulma anı zırhlı aracının güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Bölgedeki operasyonlar sürüyor.

Yüksekova\'da Teröristin Vurulma Anı Kamerada!
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Teröristin Vurulma Anı Kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • Ülkücü: Toprakmı istiyorsunuz? Tamam altı sizin olabilir üstü daima bizim demiştik. Arkadaş toprağına kavuştu. Sizlerde haala toprak diye anırıyormusunuz? 46 46 Yanıtla
  • SONUÇ: YA SONUÇTA HER NE OLURSA OLSUN OO BİR İNSAN ALLAHIN VERDİĞİ BİR CAN BİRİBİRİMİZDEN NEFRET EDERSEK KARDEŞ OLAMAYIZ..NE OLUR HERKEZ BİRBİRİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİNKİ BU KANDA DURSUN YAZIK YAA.. 31 20 Yanıtla adem: o insan ama o mermi sıktığı insan değl mi ? 39 3
  • manalı: iyi oldu, neymiş bir goril (terörist) daha öldü. Ölüm Darısı diğer gorillerin başına. 32 17 Yanıtla
  • ali: OYLARINIZI HDPKK YA VERMEYİN.VERMEYİN Kİ BARIŞ GELSİN. 39 10 Yanıtla
  • Bölünmez Türkiye Adiyaman: Arkadaslar ben yasli biriyim 12/eylulu yasadim gordum gercektende korkunc iskence dolu dort bes yil gecti oralardan kürtlerde cok ezziyet yaptilar onun icindirki bir PKK Lida olse acirdim erdogan geldi her ama her yasak kalkti ama ermeni pislikleri istrmiyor kurtlerin rahat yasamasini simdi ise PKK leslerini gordukce seviniyorum Allahim ordumuza guc ver var osun cehenem zalimlerin icin 32 14 Yanıtla
  • Zaza çewlig: İnsan insandır insan ülümüne sevinmek İslam dininde günah 9 23 Yanıtla
  • Haydaaaa: Bi fare daha tisssss 19 7 Yanıtla
  • şahin amedli: bunları oldu 10 seferdir yayınlıyosunuz hep aynı görüntüyü başka yerde gösteriyorsunuz sizde bu kadar olmaz yani bu insanlar salak yerine koymaktan bi vazgeçin artık 10 16 Yanıtla lazmon: mal vurulanların hepsı aynı tip salak olunca normal öyle düşünmen 23 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement