Teröristler Erzurum'da Kamyonet Gaspetti, Pompalı Tüfek, Cep Telefonu Gaspetti - Son Dakika
Güncel

Teröristler Erzurum'da Kamyonet Gaspetti, Pompalı Tüfek, Cep Telefonu Gaspetti

Dün gece bölücü terör örgütü mensubu silahlı üç terörist tarafından, Erzurum Karayazı Karabey Mahallesi Çeti Komu Mevkiinde, bir vatandaşa ait kamyonet gaspedildi.

18.06.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün gece bölücü terör örgütü mensubu silahlı üç terörist tarafından, Erzurum Karayazı Karabey Mahallesi Çeti Komu Mevkiinde, bir vatandaşa ait kamyonet gaspedildi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre teröristler ayrıca vatandaşın bir pompalı tüfeğini ve cep telefonunu da gasp etti.

Dün akşamüstü ise bir vatandaş bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Tunceli Ovacık Çakmaklı Köyü Meşedibi Mahallesi bölgesinde kaçırıldı. Teröristler vatandaşın kullandığı aracı da yaktı. Her iki olayla ilgili cumhuriyet savcılıkları tarafından soruşturma başlatıldı.

Dün sabah ise bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından Bingöl Genç Yeniyazı Köyü Bulgurlu Mahallesi yol ayrımında, yola döşenen El Yapımı Patlayıcı (EYP) bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Burada yapılan incelemede; asfalt yol yan tarafından yolun altına doğru kazılarak yaklaşık bir metre derinliğe gömülü vaziyette, bir 10 kilogramlık, bir de 25 kilogramlık olmak üzere iki yağ tenekesi içerisinde, uzaktan komutalı, yeni hazırlanmış ve patlamaya hazır vaziyette, bir adet EYP düzeneği ele geçirildi. Düzenek yanında 40 kilogram amonyum nitrat, iki elektrikli fünye, dört büyük boy pil bloğu, 8 metre çift nakilli kablo, bir elektronik devreli uzaktan kumanda tespit edildi. Bulunan el yapımı patlayıcı düzeneği, Genç Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Patlayıcı Madde İmha Unsuru tarafından yerinde imha edildi.

Bu olayla ilgili görüntüler de Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesine konuldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Teröristler Erzurum'da Kamyonet Gaspetti, Pompalı Tüfek, Cep Telefonu Gaspetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement