Teröristler, Nusaybin'de Kazdıkları Hendeklere 5 Ton Bomba Yerleştirmiş - Son Dakika
Güncel

Teröristler, Nusaybin'de Kazdıkları Hendeklere 5 Ton Bomba Yerleştirmiş

Teröristler, Nusaybin\'de Kazdıkları Hendeklere 5 Ton Bomba Yerleştirmiş

5 gündür sokağa çıkma yasağı olan Nusaybin'de teröristlerin hendeklere yerleştirdiği patlayıcılar imha ediliyor. Teröristlerin 5 ton patlayıcı kullandıkları düşünülüyor.

17.11.2015 15:52  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokağa çıkma yasağının 5. gününe giren Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan 250 hendek kapatılmaya başlandı. Teröristlerce tuzaklanan hendeklerdeki patlayıcılar, güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak patlatılarak etkisiz hale getiriliyor.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ilçede yaklaşık 250 hendek ve barikat tespit ettiklerini belirterek, PKK'lı teröristlerin yaklaşık 120 hendek ve barikatı, el yapımı patlayıcılarla tuzakladığını söyledi.

5 TON BOMBA

Tuzaklanan hendek ve barikatları bildiklerini ifade eden yetkililer, teröristlerin yaklaşık 5 ton patlayıcı kullandıklarını tahmin ettiklerini söyledi.

Yetkililer, sokağa çıkma yasağıyla birlikte hendekleri kapatmaya başladıklarını, öncelikle el yapımı patlayıcının tuzaklandığı hendekleri önce kontrollü olarak patlattıklarını, sonra da kapattıklarını kaydetti.

Bazı bölgelerde park halindeki araçlara da patlayıcı düzeneklerinin yerleştirildiğini kaydeden yetkililer, hendeklerin kapatılması sırasında vatandaşın zarar görmemesine çok dikkat ettikleri anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teröristler, Nusaybin'de Kazdıkları Hendeklere 5 Ton Bomba Yerleştirmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • SELOCAN: BU ORTAMDA NASIL YAŞIYORLAR ACABA YOLLAR ÇÖKMÜŞ HER TARAF BARİKAT ÇÖPLER ATILMIŞ ORTAM KARIŞIK ACEP ÇOLUĞUNUZ ÇOCUĞUNUZ DIŞARDA İKEN BU ORTAMDA NE HİSSEDİYORSUNUZ.. NEDEN BUNLAR KAZARKEN SAĞA SOLA BOMBA YERLEŞTİRİRKEN İZİN VERİYORSUNUZ YARDIM EDİYORSUNUZZZ 14 1 Yanıtla
  • mehmet: suan nsbin halki susuz ac cocuklar hasta I nsanlar her an olebilir neolur yetkililer yar dim etsin 1 11 Yanıtla
  • efendi: 5 ton değil 155 tondu herhalde, yalancı yandaş medya. karıştırıcılar..... 0 5 Yanıtla
  • aziz: GÜZELİM KENTİ PERİŞAN ETMİŞLER DÜNYA DEVLETLERİ BİRLEŞMEYE ÇALIŞIRKEN ONLAR ÜLKEYİ BÖLMENİN PEŞİNDE VATAN HAİNİ AHMAKLAR. 3 1 Yanıtla
  • abc baş harfi***a***: kürt diyorlar özgürlük diyorlar kürt yolarını tuzaklıyorlar kürt kardeşlerime zarar veriyorlar kürtlerin ulaşımını yok ediyorlar gelip gelip kürt sorunu çıkartıyor terörü lanetliyoruz 0 1 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement