Son dakika Taciz haberleri, Taciz son dakika, son dakika Taciz

Son Dakika Taciz Haberleri

  • Ali Koç'un ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da esti gürledi: Kimse bizi meze etmeye kalkışmasın
    21:09 Ali Koç'un ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da esti gürledi: Kimse bizi meze etmeye kalkışmasın

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe ile önceki gün oynanan olaylı maça ilişkin sert açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zehir zemberek açıklamaları sonrası konuşan Doğan, ''Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübünü ve Trabzonspor'un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın. Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz.'' dedi.

  • Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etti
    18:54 Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etti

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Olayların tek sorumlusu olarak TFF'yi gösteren Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifa etti. Sözlerine devam eden Koç, "Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz. Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir kez öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar çıkarız. Bu kararı alırsak görevi bırakmıyorum. Bir alt ligde kulübü tekrar Süper Lig'e çıkarıp o zaman görevi bırakırız." ifadelerini kullandı.

  • Marmaray istasyonu'nda saldırıya uğrayan kadın dehşet anlarını paylaştı: 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim
    15:49 Marmaray istasyonu'nda saldırıya uğrayan kadın dehşet anlarını paylaştı: 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim

    Göztepe Marmaray İstasyonu'nda çalışan güvenlik görevlisi Gülhan Karadereli, temizlik görevlisi Çetin Akay tarafından sürekli taciz edildiğini ve tehdit edildiğini söyledi. Akay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Karadereli'yi arayarak öldürme ve kesme tehdidinde bulunmuştu. 15 Mart'ta ise Akay, Marmaray İstasyonu'na gelerek Karadereli'ye bıçakla saldırdı. Karadereli'nin yüzüne ve sırtına bıçak darbeleri alan Akay, tutuklandı.

  • Ticaret Bakanı Bolat: İzmir'e de fazlasıyla yatırım yapıldı
    13:53 Ticaret Bakanı Bolat: İzmir'e de fazlasıyla yatırım yapıldı

    Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, "İzmir 'bize oy vermediler, bizi seçmediler' diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı.

  • Apple, AirTag sebebiyle toplu sınıf davada yargılanacak
    17 Mar Apple, AirTag sebebiyle toplu sınıf davada yargılanacak

    Bloomberg'in bildirdiğine göre bir hakim, davacıların 'ihmal ve ürün sorumluluğu' için yeterli iddialarda bulunduklarını belirterek, Apple'ın toplu davayı reddetme girişiminin başarısız olduğuna karar verdi. Dava dosyasında davacılar, Apple'ın AirTag'in tasarımının kusurlu olduğunu iddia ediyorlar çünkü ürün, normal bir tüketici tarafından kullanıldığında veya yanlış kullanıldığında, beklenenden daha güvenli bir şekilde çalışmadı ve çalışmıyor.

  • CHP Sözcüsü Yücel: 'Değişim Kadın Demek, Değişim Gençlik Demektir'
    16 Mar CHP Sözcüsü Yücel: "Değişim Kadın Demek, Değişim Gençlik Demektir"

    CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Çiğli Belediye Başkan adayı Onur Emrah Yıldız'ın, proje tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yücel, “100 yılın değişimi ve değişimin 100 yılı dedik. Değişim kadın demek, değişim, gençlik demektir” ifadelerini kullandı.

  • Güney Afrika'da İslamofobi ve terör saldırıları masaya yatırıldı
    16 Mar Güney Afrika'da İslamofobi ve terör saldırıları masaya yatırıldı

    Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Durban şehrinde, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki iki camiye düzenlenen terör saldırılarının 4. yılında mağdurlar anılırken, İsrail'in Gazze saldırıları ve dünyadaki İslamofobik gelişmeler de masaya yatırıldı.

  • Bursa'da Tartışma Sonucu Öldürülen Kişiyle İlgili Mütalaa Açıklandı
    15 Mar Bursa'da Tartışma Sonucu Öldürülen Kişiyle İlgili Mütalaa Açıklandı

    Bursa'da tartıştıkları kişiyi silahla öldürdükleri iddiasıyla 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcı, Umut Ö. ve Mert Ö'nün 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını, diğer 5 sanığın ise beraatlerine karar verilmesini istedi.

  • Rusya'da 3 gün sürecek olan seçim süreci başladı
    15 Mar Rusya'da 3 gün sürecek olan seçim süreci başladı

    Rusya'da 15-17 Mart'ta gerçekleşecek olan seçimlerde Vladimir Putin'in zaferi bekleniyor. Kremlin, seçimin yüksek katılım ve destekle sonuçlanmasını hedefliyor. Seçim sonucu, Putin'in meşruiyetini ve popülerliğini gösterecek. Ancak düşük katılım, Putin'e olan desteğin zayıfladığına işaret edebilir ve devletin kontrolünün daha da sıkılaşmasına neden olabilir.

  • Ankara'da pankartları sökülen başkan adaylarından tepki
    14 Mar Ankara'da pankartları sökülen başkan adaylarından tepki

    Ankara'da CHP'li belediyenin olduğu Elmadağ ilçesinde yerel seçimlere sayılı günler kala partilerin adayları çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında adayların cadde ve sokaklara astıkları pankartlar kimliği belirsiz kişiler tarafından söküldü. Pankartı sökülen Memleket Partisi Elmadağ Belediye Başkan Adayı Esra Gündoğar Murat ve Bağımsız Türkiye Partisi Elmadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Sarıbıyık, yaşanan olaya tepki gösterdi.

  • Ankara'da CHP'li Belediyenin Adaylarının Pankartları Söküldü
    14 Mar Ankara'da CHP'li Belediyenin Adaylarının Pankartları Söküldü

    Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yerel seçimlere sayılı günler kala, CHP'li belediyenin adaylarının cadde ve sokaklara astıkları pankartlar kimliği belirsiz kişiler tarafından söküldü. Memleket Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi adayları olaya tepki gösterdi.

  • İçişleri Bakanı: 'Sibergöz-25' Operasyonunda 50 Şüpheli Yakalandı
    14 Mar İçişleri Bakanı: 'Sibergöz-25' Operasyonunda 50 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova, İzmir, Sivas ve Samsun merkezli 20 ilde gerçekleştirilen 'Sibergöz-25' operasyonlarında nitelikli dolandırıcılık, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi suçlarına yönelik 50 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar sonucunda çok miktarda Türk Lirası ve dijital materyale el konuldu.

  • 20 ilde gerçekleştirilen 'Sibergöz-25' Operasyonlarında 50 şüpheli yakalandı
    14 Mar 20 ilde gerçekleştirilen 'Sibergöz-25' Operasyonlarında 50 şüpheli yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde gerçekleştirilen 'Sibergöz-25' operasyonlarında 50 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar nitelikli dolandırıcılık, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi suçlarına yönelik yapıldı. Operasyonlar sonucunda çok miktarda Türk lirası ve dijital materyale el konuldu.

  • İçişleri Bakanı: Sibergöz-25 Operasyonlarında 50 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14 Mar İçişleri Bakanı: Sibergöz-25 Operasyonlarında 50 Şüpheli Gözaltına Alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen Sibergöz-25 operasyonlarında 50 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Operasyonlar, nitelikli dolandırıcılık ve çevrim içi çocuk müstehcenliği ve tacizi suçlarına yönelik olarak gerçekleştirildi. Operasyonlarda çok miktarda para ve dijital materyale el konuldu. Bakan Yerlikaya, bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık yapanların takip edildiğini belirtti.

  • İçişleri Bakanı: Sibergöz-25 Operasyonunda 50 Şüpheli Yakalandı
    14 Mar İçişleri Bakanı: Sibergöz-25 Operasyonunda 50 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 'Sibergöz-25' operasyonunda 50 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyon kapsamında nitelikli dolandırıcılık, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi suçlarına yönelik çalışmalar yapıldı. Operasyon sonucunda çok miktarda Türk lirası ve dijital materyale el konuldu.

  • 20 ilde Sibergöz operasyonu: 50 gözaltı
    14 Mar 20 ilde Sibergöz operasyonu: 50 gözaltı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova, İzmir, Sivas ve Samsun merkezli 20 ilde gerçekleştirilen 'SİBERGÖZ-25' operasyonlarında nitelikli dolandırıcılık, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve taciz suçlarına yönelik 50 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

  • 10 yaşındaki kız kardeşini taciz eden ağabey 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
    14 Mar 10 yaşındaki kız kardeşini taciz eden ağabey 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

    Gaziantep'te, 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey Mehmet T., yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Tüketicilerin En Çok Şikayet Ettiği Konular Açıklandı
    14 Mar Tüketicilerin En Çok Şikayet Ettiği Konular Açıklandı

    Tüketiciler en çok online alışverişlerde yaşanan sorunlar nedeniyle şikayette bulunurken, bunu GSM ve internet abonelikleri, özel okul fiyatları ve mobilya siparişlerinde yaşanan sorunlar izliyor.

  • Ripple yetkilisinden Craig Wright açıklaması
    13 Mar Ripple yetkilisinden Craig Wright açıklaması

    Ripple'ın Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, Craig Wright'ın kendisini Bitcoin'in mucidi Satoshi Nakamoto olarak tanıtmasına dair tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Schwartz, Wright'ın teknik konulara ilişkin ifadelerinin mahkemede hiçbir ağırlığı olmadığını belirtti. Bu iddia, Crypto Open Patent Alliance (COPA) tarafından yürütülen bir dava sürecinde, Wright'ın yalan beyan ve sahtecilik suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu bir dönemde gündeme geldi.

  • 5 yaşında bıçaklı saldırıya uğradı, 7 yaşında taciz edildi! Leyla Bilginel'in anlattıkları ağızları açık bıraktı
    13 Mar 5 yaşında bıçaklı saldırıya uğradı, 7 yaşında taciz edildi! Leyla Bilginel'in anlattıkları ağızları açık bıraktı

    Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Leyla Bilginel, 5 yaşında alkolik babası tarafından bıçakla kovalandığını, okutulmadığını ve 7 yaşındayken de yaşlı bir adam tarafından istismar edildiğini anlattı.

  • Ortaokulda 6 öğrenciye cinsel istismarda bulunan müdür yardımcısı tutuklandı
    12 Mar Ortaokulda 6 öğrenciye cinsel istismarda bulunan müdür yardımcısı tutuklandı

    Mersin'in Toroslar ilçesinde bulunan bir ortaokulda 6 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen okulun müdür yardımcısı tutuklandı. İhbar üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, yapılan inceleme sonucunda şüpheliyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

  • Gaziantep'te yönetici kadına bıçaklı saldırı
    12 Mar Gaziantep'te yönetici kadına bıçaklı saldırı

    Gaziantep'te iddiaya göre bir binanın eski site yöneticisi olduğu iddia edilen kişiler tarafından yeni site yöneticisi olan Gülşen Hasgül'e bıçaklı saldırı düzenlendi. Olayda Hasgül ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Saldırının nedeni ve faillerin kimliği henüz netlik kazanmadı.

  • Gaziantep'te eski site yöneticisi iddiasıyla yeni site yöneticisine bıçaklı saldırı
    12 Mar Gaziantep'te eski site yöneticisi iddiasıyla yeni site yöneticisine bıçaklı saldırı

    Gaziantep'te iddiaya göre eski site yöneticisi olduğu iddia edilen kişiler tarafından yeni site yöneticisi Gülşen Hasgül'e bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda Hasgül ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Dünya Kadınlar Günü'nde zirvedeki kadınlara ödülleri takdim edildi
    11 Mar Dünya Kadınlar Günü'nde zirvedeki kadınlara ödülleri takdim edildi

    8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu (TÜMBİKON) ve Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu (TÜMBİFED) işbirliğiyle mesleklerinde üstün başarılar gösteren 16 seçkin kadına plaketleri takdim edildi.

  • Beyoğlu'nda tartışma sonucu ölüme neden olan sanığın davası başladı
    11 Mar Beyoğlu'nda tartışma sonucu ölüme neden olan sanığın davası başladı

    Beyoğlu'nda yaşanan tartışma sonucu elindeki kalemle kaşına yumruk atan Engin Yalçın'ın hayatını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, savunmasında olayın kendisini tahrik ettiğini ve tek bir yumruk attığını söyledi. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için bir sonraki celseye erteleme kararı aldı.

  • Beyoğlu'nda Alkollü Şekilde Kaldırımda Oturan Kişi Tartışma Sonucu Öldürüldü
    11 Mar Beyoğlu'nda Alkollü Şekilde Kaldırımda Oturan Kişi Tartışma Sonucu Öldürüldü

    Beyoğlu'nda alkollü şekilde kaldırımda oturan Engin Yalçın ile iş yeri sahibinin aracına cisim fırlatılması nedeniyle tartışan, tartışma sırasında elinde bulunan sipariş kalemiyle Yalçın'ı alnından yaralayarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanık hakim karşısına çıktı.

  • CHP Kadın Kolları, belediye başkan adaylarıyla eşitlik politika belgesi imzaladı
    10 Mar CHP Kadın Kolları, belediye başkan adaylarıyla eşitlik politika belgesi imzaladı

    CHP Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, belediye başkan adaylarıyla 'Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi' imzaladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 400 belediye başkan adayı tarafından imzalanan 9 maddelik belge, kadın-erkek eşitliğini temel bir insan hakkı olarak kabul ediyor ve toplumun tüm kesimlerinin belediye hizmetlerinden eşit yararlanmasını ilke ediniyor. Belgeye imza atan belediye başkan adayları, politikalarını, projelerini ve bütçelerini toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı olarak oluşturacaklarını ve kadınların karar alma süreçlerine dengeli katılımlarını sağlayacaklarını taahhüt ediyorlar.

  • Haftanın tarihine bakış
    10 Mar Haftanın tarihine bakış

    İstiklal Marşı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde 12 Mart 1921'de yapılan oturumda Türkiye'nin Milli Marşı olarak kabul edildi.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Kadına şiddet ölümle sonuçlanıyorsa idam cezası getirilmelidir
    09 Mar BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Kadına şiddet ölümle sonuçlanıyorsa idam cezası getirilmelidir

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kadına şiddetin sona erdirilmesi için idam cezasının getirilmesi gerektiğini belirtti. Destici, kadınların eğitim hayatında öncelikli olarak görülmesi gerektiğini ve kadına şiddetin cezalarının arttırılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca terör ve şiddetin karşısında duracaklarını ve terör örgütleriyle işbirliği yapanlara karşı olduklarını ifade etti.

  • Meghan Markle, çocuklarına hamileyken online zorbalığa uğradığını açıkladı
    09 Mar Meghan Markle, çocuklarına hamileyken online zorbalığa uğradığını açıkladı

    Sussex Düşesi Meghan Markle, ABD'de düzenlenen bir medya konferansında, sosyal medyadaki toksik yapıyı eleştirerek çocuklarına hamileyken online zorbalığa maruz kaldığını açıkladı. Markle, ruhsal sağlığını korumak için bu tarz yorumlardan uzak durduğunu belirtti.

  • Meghan Markle, çocuklarına hamileyken online zorbalığa uğradığını açıkladı
    09 Mar Meghan Markle, çocuklarına hamileyken online zorbalığa uğradığını açıkladı

    Sussex Düşesi Meghan Markle, ABD'de düzenlenen bir medya konferansında, sosyal medyadaki toksik yapıyı eleştirerek çocuklarına hamileyken online zorbalığa maruz kaldığını söyledi. Markle, ruhsal sağlığını korumak için bu tarz yorumlardan uzak durduğunu belirtti.

  • Büyükçekmece'de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlamaları
    09 Mar Büyükçekmece'de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlamaları

    Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliklerle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlandı. Kadına şiddetin son bulması için binlerce mor balon gökyüzüne salındı. Etkinliklerde Çiğdem Gürdal konseri de gerçekleştirildi.

  • Kuşadası'nda Kadına Yönelik Cinsel Taciz Şüphelisi Tutuklandı
    08 Mar Kuşadası'nda Kadına Yönelik Cinsel Taciz Şüphelisi Tutuklandı

    Aydın Kuşadası'nda yolda yürüyen bir kadını takip ederek cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi ve yakaladı. Şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • MOSSAD'a bilgi satılması soruşturmasına ilişkin detaylara ulaşıldı
    08 Mar MOSSAD'a bilgi satılması soruşturmasına ilişkin detaylara ulaşıldı

    Edindikleri bilgileri MOSSAD'a sattıkları belirlenen ve MİT ile Emniyet Genel Müdürlüğünün ortak operasyonuyla gözaltına alınan 7 şüpheli hakkındaki savcılık sevk yazısına ulaşıldı.

  • MOSSAD'a bilgi sızdırdıkları belirlenen 6 şüpheli tutuklandı
    08 Mar MOSSAD'a bilgi sızdırdıkları belirlenen 6 şüpheli tutuklandı

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ortak operasyonuyla gözaltına alınan 7 şüphelinin savcılıktaki işlemleri tamamlandı. Şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda, MOSSAD'a bilgi sızdırdığı iddia edilen eski emniyet amiri Hamza Turhan A. ve diğer şüphelilerin, bilgi sızdırmanın yanı sıra tehdit ve takip eylemlerinde de bulunduğu öne sürülmüştü.

  • Mossad'a bilgi sızdırmakla suçlanan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı
    08 Mar Mossad'a bilgi sızdırmakla suçlanan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı

    Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından çökertilen hücre, İsrail dış istihbarat servisi Mossad'a bilgi sızdırmakla suçlanan 7 şüpheliden 6'sının tutuklandığı bildirildi. Şebekenin bir üyesi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüpheliler arasında eski ve faal kamu görevlileri de bulunuyor.

  • Mossad'a Bilgi Sızdırmakla Suçlanan Hücrenin 6 Üyesi Tutuklandı
    08 Mar Mossad'a Bilgi Sızdırmakla Suçlanan Hücrenin 6 Üyesi Tutuklandı

    Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından çökertilen ve İsrail dış istihbarat servisi Mossad'a bilgi sızdırmakla suçlanan hücrenin 6 üyesi, uluslararası casusluk suçu kapsamında tutuklandı. Şebekenin bir üyesi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Operasyon sonucunda, eski ve faal kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 kişilik hücre adliyeye sevk edilmişti. Şüpheliler arasında FETÖ/PDY üyesi bir ihraç polis ile hücrenin başındaki eski emniyet amiri de yer alıyor.

  • TikTok Kullanıcıları Amerikan Kongresini Telefon Yağmuruna Tutarak Platformun Kapatılmasını Önledi
    08 Mar TikTok Kullanıcıları Amerikan Kongresini Telefon Yağmuruna Tutarak Platformun Kapatılmasını Önledi

    TikTok kullanıcıları, Amerikan kongresinin platformu kapatma kararı sonrası sürekli telefonla arayarak durma noktasına getirdi. TikTok yönetimi kullanıcılara platformun kapatılmaması için haklarını aramalarını önerdi. Bu öneriyi ciddiye alan bazı kişiler, kongreyi telefon yağmuruna tutarak platformun kapatılmasını önledi. Ancak bu olay, Amerikan demokrasisine zarar verdiği düşünülüyor.

  • İsrail'e bilgi sızdıran 7 şüpheli hakimliğe sevk edildi
    08 Mar İsrail'e bilgi sızdıran 7 şüpheli hakimliğe sevk edildi

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ortak operasyonuyla gözaltına alınan 7 şüpheli, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a sattıkları iddiasıyla tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi. Şüpheliler arasında eski emniyet amiri Hamza Turhan A. da bulunuyor ve MOSSAD'ın bu kişiyle temasa geçtiği tespit edilmiştir. Operasyon sonucunda, bilgi sızdırmanın yanı sıra tehdit ve takip eylemlerinde de bulunduğu öne sürülen şüphelilerin, bazı Filistinliler ve bu kişilere ait şirketlerin bilgilerini para karşılığı MOSSAD'a sızdırdığı ortaya çıkarılmıştır.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Siyasi hayatımızın hiçbir safhasında kimsenin hayat tarzına karışmadık'
    08 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyasi hayatımızın hiçbir safhasında kimsenin hayat tarzına karışmadık"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadınlar arasındaki ayrımcılığa son veren reformlarının hedef alındığını belirterek, "Bizi itham edenlerin aslında kendilerinin yasakçı ve baskıcı olduğunu geride bıraktığımız 21 yıllık dönemde defalarca tecrübe ettik.

  • Erdoğan: Bir kesimin aile kavramına alerjisi var, seçim öncesi de kadınları korkutmaya başladılar
    08 Mar Erdoğan: Bir kesimin aile kavramına alerjisi var, seçim öncesi de kadınları korkutmaya başladılar

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde aile kavramına karşı alerjisi olan bir kesim eskiden beri var" ifadesiyle söz konusu kesimin aile kavramına savaş açtığını belirtti. 31 Mart seçimlerine de değinen Erdoğan, "Kadınları korkutmaya başladıklarını görüyoruz. Kadınların 31 Mart'ta korku siyasetini bir kez daha ellerinin tersiyle iteceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

  • Çanakkale'de Polis Ekipleri Kadınlara Karanfil Dağıttı
    08 Mar Çanakkale'de Polis Ekipleri Kadınlara Karanfil Dağıttı

    Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttı. Ayrıca, kadın ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına KADES uygulaması hakkında bilgi verildi.

  • Nilüfer'de Kadınlar 8 Mart'ta Yürüdü
    08 Mar Nilüfer'de Kadınlar 8 Mart'ta Yürüdü

    Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi ve Nilüfer Kadın Meclisi'nin, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde 'Karanlığa İnat Güneşi Doğuracağız' sloganıyla organize ettiği etkinlikte, yüzlerce kadın yağmura aldırmadan sloganlar eşliğinde yürüdü.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye Yüzyılı'nın hazırlıklarını güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ekseninde yürütüyoruz.'
    08 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Yüzyılı'nın hazırlıklarını güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ekseninde yürütüyoruz."

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Yüzyılı'nın hazırlıklarını güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ekseninde yürütüyoruz.

  • İletişim Teknolojileriyle Birlikte Dijital Şiddet Artıyor
    08 Mar İletişim Teknolojileriyle Birlikte Dijital Şiddet Artıyor

    İletişim teknolojilerinin gelişimi ile birlikte yeni bir şiddet türü olan dijital şiddetin ortaya çıktığını ve bunun her geçen gün büyüyen bir risk olduğunu ifade eden Öğretim Görevlisi Dr. Merve Sarışın, kadınların dijital alanda da güvende olmadığına dikkat çekti.

  • Diyarbakır'da Zerzevan Kalesi'nde kadınlara savunma eğitimi verildi
    08 Mar Diyarbakır'da Zerzevan Kalesi'nde kadınlara savunma eğitimi verildi

    Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki Zerzevan Kalesi'nde İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen 'Güçlü ve Güvende Kadınlar Projesi' kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara taciz, şiddet ve gasp gibi durumlara karşı pars yakın müdafaa eğitimi verildi. Eğitimde kadınlara doğru alışveriş, kapıda alışveriş, ziynet eşyalarını nasıl saklamaları gerektiği ve kendilerini nasıl korumaları gerektiği öğretildi.

  • Koop-İş Sendikası, ILO'nun Şiddet ve Tacizin Önlenmesine Yönelik Politika Belgesi'ni imzaladı
    08 Mar Koop-İş Sendikası, ILO'nun Şiddet ve Tacizin Önlenmesine Yönelik Politika Belgesi'ni imzaladı

    TÜRK-İŞ'e bağlı Koop-İş Sendikası, iş yerinde şiddetin ve tacizin önlenmesi için Uluslararası Çalışma Örgütünün (ILO) 190 sayılı Sözleşmesi çerçevesinde 'Şiddet ve Tacizin Önlenmesine Yönelik Politika Belgesi'ni imzaladı. Koop-İş, insana yakışır bir çalışma ortamı amacıyla söz konusu politika belgesini benimseyen sendikalar arasına katıldı.

  • İstanbul'da MOSSAD'a bilgi sızdırmak suçundan 7 şüpheli gözaltına alındı
    08 Mar İstanbul'da MOSSAD'a bilgi sızdırmak suçundan 7 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul'da İsrail Dış İstihbarat Servisi MOSSAD'a bilgi sızdırmak suçuyla gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında eski emniyet amiri Hamza Turhan A. ve FETÖ/PDY üyesi bir ihraç polis bulunuyor. Operasyonda, bilgi sızdırdıkları iddia edilen şüphelilerin MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandığı belirtildi.

  • MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda MOSSAD'a bilgi sızdırdıkları belirlenen 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
    08 Mar MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda MOSSAD'a bilgi sızdırdıkları belirlenen 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a sattıkları belirlenen 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Operasyonda yakalanan şüpheliler arasında eski emniyet amiri Hamza Turhan A. da bulunuyor.

  • TikTok fenomeni kadın 400 erkeğin saldırısına uğradı! Kıyafetlerini yırtıp taciz ettiler
    08 Mar TikTok fenomeni kadın 400 erkeğin saldırısına uğradı! Kıyafetlerini yırtıp taciz ettiler

    Pakistan'da TikTok fenomeni bir kadın, gittiği Bağımsızlık günü etkinliğinde yaklaşık 400 erkeğin tacizine uğradı. Görüntüleri internete düşen taciz anlarında kadına kimsenin yardım etmemesi de tepkilere neden oldu.

  • Aydın Emniyet Müdürlüğü, 48 Aranan Şahsı Yakaladı
    08 Mar Aydın Emniyet Müdürlüğü, 48 Aranan Şahsı Yakaladı

    Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, 2024 yılı Şubat ayı içerisinde 48 aranan şahıs kıskıvrak yakalandı. Çalışmalar kapsamında, hırsızlık, uyuşturucu ticareti ve diğer suçlardan aranan şahısların yanı sıra, ruhsatsız silahlar, uyuşturucu maddeler ve çalıntı araçlar da ele geçirildi. Ayrıca, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarına karşı önleyici hizmetler faaliyetleri de gerçekleştirildi.

  • Cinsel istismarın yaşandığı yurtta eğitmenden öğrencilere skandal mesaj: Cinsel ilişkiye girelim mi?
    08 Mar Cinsel istismarın yaşandığı yurtta eğitmenden öğrencilere skandal mesaj: Cinsel ilişkiye girelim mi?

    Antalya'nın Alanya ilçesinde özel bir yurtta 10 erkek öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen G.R.U.'nun telefon kayıtları incelendi. Hakkında 94 yıl hapis istemiyle dava açılan eğitmenin yurtta kalan çocuklara attığı mesajlarda, eve gitmeyen çocuklara "Cinsel ilişkiye girelim mi?" diye sorduğu tespit edildi.

  • SpaceX, Taciz ve Cinsiyet Ayrımcılığı Davasıyla Gündemde
    08 Mar SpaceX, Taciz ve Cinsiyet Ayrımcılığı Davasıyla Gündemde

    Uzay araştırmalarında öncü olan SpaceX, bir kadın çalışanın şirketi taciz ve cinsiyet ayrımcılığı suçlamasıyla mahkemeye vermesiyle gündeme geldi. İddialara göre, kadın çalışanlar sürekli alaycı eleştirilere maruz kalırken, erkek personel daha fazla maaş alıyor. Şirket daha önce de azınlıklara düşük maaş verdiği gerekçesiyle mahkemeye verilmişti. SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın konuyla ilgili yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

  • Twitch Mobil Uygulaması Yeniden Tasarlanıyor
    08 Mar Twitch Mobil Uygulaması Yeniden Tasarlanıyor

    Twitch, mobil uygulaması için büyük bir güncelleme yapmaya hazırlanıyor. Yeniden tasarlanan uygulama, keşfet bölümü ve sosyal özelliklerle birlikte kullanıcı deneyimini geliştirecek. Ayrıca, moderasyon araçları ve topluluk kurallarında yapılacak değişikliklerle taciz ve yasaklanmış davranışlara daha ağır cezalar getirilecek.

  • Böyle rezillik görülmedi! Canlı yayında kadın muhabiri taciz ettiler
    08 Mar Böyle rezillik görülmedi! Canlı yayında kadın muhabiri taciz ettiler

    Meksika'da spor programı sunan bir kadın muhabir, canlı yayın sırasında taraftarlar tarafından taciz edildi. Taciz edildiğini fark edince sinirlenen muhabir, elindeki mikrofonla tacizciye defalarca vurdu. Muhabir, olayın ardından canlı yayını yarıda keserek alandan ayrıldı.

  • Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı düzenledi
    07 Mar Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı düzenledi

    Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, Garnizon ve 5. Hudut Tugay Komutanı Albay Cavit Tütüncü, İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök ile İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya'nın katılımıyla 'Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi. Vali Turan, toplantıda yapılan operasyonlar sonucunda aranan 66 kişinin yakalandığını ve adli mercilere sevk edildiğini belirtti. Ayrıca, suç oranlarında azalma ve terör örgütlerine yönelik operasyonlar hakkında bilgi verildi.

  • Iğdır'da Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    07 Mar Iğdır'da Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    Iğdır Valisi Ercan Turan başkanlığında 'Iğdır'ın Huzuru' temalı Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, 2024 yılından itibaren yapılan uygulamalar ve operasyonlar hakkında bilgi verildi. Ayrıca, NARKOREHBER ve KADES gibi projelerin de sonuçları paylaşıldı.

  • Odunpazarı Belediye Başkanı Kadın Çalışanlara 8 Mart'ta Tatil İlan Etti
    07 Mar Odunpazarı Belediye Başkanı Kadın Çalışanlara 8 Mart'ta Tatil İlan Etti

    Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarına tam gün izin verdiğini açıkladı. Başkan Kurt, kadın emeğinin görünmediğini ve kadına yönelik şiddetin arttığını belirterek, bu sorunların aşılması için mücadele gerektiğini vurguladı.

  • Samsun Valisi: Hırsızlık ve suçlarda azalış sağlandı
    07 Mar Samsun Valisi: Hırsızlık ve suçlarda azalış sağlandı

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, yapılan etkin ve sıkı denetimler sonucunda hırsızlık olaylarında yüzde 21,4, yüz kızartıcı suçlarda yüzde 17,8 ve yağma suçunda da yüzde 8,9'luk bir azalış sağlandığını açıkladı. Ayrıca, uyuşturucu madde ele geçirme, trafik denetimleri ve sahil güvenlik çalışmaları hakkında da bilgi verildi.

  • Cinsel istismarın yaşandığı yurtta skandal sözler: Bazen ortaokul öğrencileri bir kadından daha cazip gelir
    07 Mar Cinsel istismarın yaşandığı yurtta skandal sözler: Bazen ortaokul öğrencileri bir kadından daha cazip gelir

    Antalya'da özel bir yurtta görev yapan eğitmenin, 10 erkek öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edildi. Eğitmen hakkında 94 yıl hapis istemiyle dava açılırken sosyal medyada paylaşılan görüntüde bir yurt yetkilisinin çocukların aileleriyle yaptığı görüşmede "Ortaokul öğrencileri bazen bir kadından daha cazip gelir insana..." ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

  • Sağlık-İş Sendikası, Dünya Kadınlar Günü'nü TÜRK-İŞ Genel Merkezi'nde kutladı
    07 Mar Sağlık-İş Sendikası, Dünya Kadınlar Günü'nü TÜRK-İŞ Genel Merkezi'nde kutladı

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri (Sağlık-İş) Sendikası tarafından TÜRK-İŞ Genel Merkezi'nde program gerçekleştirildi.

  • Milli Savunma Bakanlığında basın bilgilendirme toplantısı yapıldı
    07 Mar Milli Savunma Bakanlığında basın bilgilendirme toplantısı yapıldı

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 36 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

  • Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
    07 Mar Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 36 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

  • Kadın Tır Şoförü İmge Okur, Köpeğiyle Şehirler Arasında Mekik Dokuyor
    07 Mar Kadın Tır Şoförü İmge Okur, Köpeğiyle Şehirler Arasında Mekik Dokuyor

    Kocaeli'de yaşayan İmge Okur, tır şoförlüğü yaparken köpeği Umut ile birlikte seyahat ediyor. Okur, zamanla uzmanlaşarak özgüven kazandığını belirtirken, hedefinin Avrupa'da direksiyon sallamak olduğunu söyledi. Taciz olaylarına maruz kalan Okur, köpeğinin kendisine güven verdiğini ve tehlikeli durumlarda uyandırdığını ifade etti. Okur, Avrupa'ya gitme hedefine de yaklaştığını belirtti.

  • Kırşehir belediyesinde bir yılda 5. vaka! Güvenlik görevlisi görüntülü cinsel sohbet yaparken yakalandı
    07 Mar Kırşehir belediyesinde bir yılda 5. vaka! Güvenlik görevlisi görüntülü cinsel sohbet yaparken yakalandı

    Taciz ve istismar suçlarıyla konuşulan Kırşehir Belediyesi'nde bir yılda 5. cinsel vaka meydana geldi. Güvenlik görevlilerinden birinin mesai saati içinde üniformasıyla görüntülü cinsel sohbet yaptığı ortaya çıkarken, disiplin suçu işleyen şahsın işine son verildi.

  • İnternette çocuklara korkunç tuzak! Önce istismar etti, sonra şantaj yaptı
    06 Mar İnternette çocuklara korkunç tuzak! Önce istismar etti, sonra şantaj yaptı

    Adana'nın Feke ilçesinde, internet üzerinden tanıştığı çocuklara cinsel istismarda bulunurken gizli görüntülerini çekip, daha sonra tehdit ederek şantaj yaptığı öne sürülen şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Adana'da Öğrencilere Cinsel İstismar İddiasıyla Gözaltına Alınan Şüpheli Tutuklandı
    06 Mar Adana'da Öğrencilere Cinsel İstismar İddiasıyla Gözaltına Alınan Şüpheli Tutuklandı

    Adana'nın Feke ilçesinde, öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İnternetten tanıştığı öğrencilere cinsel istismarda bulunup kamerayla kayda aldığı ve şantaj yaptığı iddia edilen şüpheli, çocuğa cinsel istismar, cinsel taciz, tehdit ve şantaj suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

  • Çorum'da 2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla bir kişi tutuklandı
    06 Mar Çorum'da 2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla bir kişi tutuklandı

    Çorum'da bir parkta çocuklara yönelik şüpheli davranışlarıyla dikkat çeken bir kişi, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucunda, zanlının 2 kız çocuğunu taciz ettiği tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

  • Çocukları Taciz Ettiği İddiasıyla Gözaltına Alınan Şahıs Tutuklandı
    06 Mar Çocukları Taciz Ettiği İddiasıyla Gözaltına Alınan Şahıs Tutuklandı

    Çorum'un Alaca ilçesinde, çocukları taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Alaca'da Cengizhan Mahallesi Necmettin Erbakan Parkı'nda meydana geldi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

  • Adana'da İnternet Üzerinden Çocuklara Şantaj Yapan Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
    06 Mar Adana'da İnternet Üzerinden Çocuklara Şantaj Yapan Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

    Adana'nın Feke ilçesinde, internet üzerinden tanıştığı çocuklara cinsel istismarda bulunurken gizli görüntülerini çekip, daha sonra tehdit ederek şantaj yaptığı öne sürülen şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelinin çocukları çıplak fotoğraf ve videolarıyla tehdit edip şantaj uyguladığı belirlendi.

  • Televizyon Haber Spikeri Canlı Yayında Kuşun Saldırısına Uğradı
    06 Mar Televizyon Haber Spikeri Canlı Yayında Kuşun Saldırısına Uğradı

    Televizyon haber spikeri Ursula Heger, canlı yayında bir kuşun kafasına dokuz kez vurmasına rağmen haberine devam etti. Olay, Avustralya'da bir polis memurunu taciz etmekle suçlanan bir spor yıldızının haberini aktarırken gerçekleşti. Ursula'nın sakin kalmaya çalıştığı ve kuşun saldırısına rağmen haberine devam ettiği anlar, videoda görüntülendi. Olayın ardından Ursula'nın yayına devam etmesi takdir topladı.

  • 10 erkek öğrenciyi istismar eden eğitmene 94 yıl hapis istemi
    06 Mar 10 erkek öğrenciyi istismar eden eğitmene 94 yıl hapis istemi

    Alanya'da özel bir yurtta kalan 10 erkek öğrenciye yönelik taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen hakkında toplam 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede mağdur öğrencilerin ifadeleri de yer aldı.

  • Manisa Valisi Enver Ünlü, 2024 yılı ocak ve şubat aylarında yapılan operasyonları açıkladı
    05 Mar Manisa Valisi Enver Ünlü, 2024 yılı ocak ve şubat aylarında yapılan operasyonları açıkladı

    Manisa Valisi Enver Ünlü, 2024 yılı ocak ve şubat aylarında düzenlenen asayiş, terör, ve narkotik operasyonları hakkında verdiği bilgilendirmede "2024 Ocak-Şubat döneminde 381 narkotik operasyonu yapılarak, yapılan çalışmalarda 1 milyon 389 bin 192 adet narkotik ilaç, yaklaşık 9 milyon adet dolu...

  • Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri Türkiye'deki İfade Özgürlüğü ve Yargı Bağımsızlığı Endişelerini Raporladı
    05 Mar Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri Türkiye'deki İfade Özgürlüğü ve Yargı Bağımsızlığı Endişelerini Raporladı

    Avrupa Konseyi’nin İnsan Hakları Komiseri Dunja Mijatovic, Türkiye’de insan hakları, ifade özgürlüğü ve yargı bağımsızlığı konularındaki gözlemlerini kayda geçirdiğini raporunu bugün yayımladı.

  • Düzce'de Asayiş Olaylarında Yüzde 23 Düşüş
    05 Mar Düzce'de Asayiş Olaylarında Yüzde 23 Düşüş

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, jandarma ve polis ekiplerinin aldığı önlemler sayesinde kentte asayiş olaylarında yüzde 23 düşüş yaşandığını açıkladı. Vali Aslan, evden hırsızlık, işyeri hırsızlığı, oto hırsızlığı gibi suçlarda da önemli azalmalar olduğunu belirtti. Vatandaşları telefon dolandırıcılarına karşı dikkatli olmaya davet eden Vali Aslan, kişilere karşı işlenen suçlarda da yüzde 22 azalış sağlandığını ifade etti.

  • Suudi Arabistan'ın İlk robotlarından Muhammed, tanıtım sırasında sunucuyu taciz etti
    05 Mar Suudi Arabistan'ın İlk robotlarından Muhammed, tanıtım sırasında sunucuyu taciz etti

    Suudi Arabistan, QSS Şirketi tarafından üretilen Sarah ve Muhammed adlı robotları tanıttı. Tanıtım sırasında yaşanan ilginç olay sosyal medyada alay konusu oldu. Robot Muhammed'in El Arabiya TV'nin kadın muhabirini taciz ettiği görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • MOSSAD'a bilgi satanlara yönelik operasyonun detaylarına ulaşıldı
    05 Mar MOSSAD'a bilgi satanlara yönelik operasyonun detaylarına ulaşıldı

    MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortak operasyonda, İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a bilgi sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi arasında bulunan FETÖ'den ihraç edilen eski polisin evinde 4,5 kilogram kokain bulundu. Ayrıca, yapılan aramalarda dijital materyal, ruhsatsız tabanca, dinleme cihazı ve bir miktar para ele geçirildi.

  • MİT, İsrail'e casusluk yapan hücreyi çökertti
    05 Mar MİT, İsrail'e casusluk yapan hücreyi çökertti

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), İsrail dış istihbarat servisi MOSSAD'a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle çökertilen hücrede, FETÖ üyeleri ve aktif memurların bulunduğu ortaya çıktı. Hücrenin hedef kişilere ait sırlara ulaşıp ulaşmadığı henüz bilinmiyor.

  • MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü, MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişiyi gözaltına aldı
    05 Mar MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü, MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişiyi gözaltına aldı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a sattıkları belirlenen 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, MOSSAD ile iletişim kurduğu tespit edilen eski kamu personeli Hamza Turhan Ayberk'in de aralarında bulunduğu şüphelilerin, bilgi sızdırmanın yanı sıra tehdit ve takip eylemlerinde de bulunduğu ortaya çıktı.

  • MİT ve İstanbul Emniyeti, MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişiyi gözaltına aldı
    05 Mar MİT ve İstanbul Emniyeti, MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişiyi gözaltına aldı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortak operasyonuyla, İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri televizyon programlarına katılan eski kamu personeli Hamza Turhan Ayberk olarak tespit edildi. Ayberk'in MOSSAD'a bilgi temin etmek için kamu görevlileri dahil olmak üzere bir ekip kurduğu belirlendi. Ayrıca Ayberk'in tehdit ve takip faaliyetlerinde de bulunduğu ortaya çıktı.

Advertisement