Teröristler Tunceli'de Baz İstasyonu Kuracak Aracı Yaktı, Çaldıran'da Teslim Olan Bir Terörist... - Son Dakika
Güncel

Teröristler Tunceli'de Baz İstasyonu Kuracak Aracı Yaktı, Çaldıran'da Teslim Olan Bir Terörist...

Teröristler Tunceli'de baz istasyonu kurmaya giden aracı yaktı.

09.07.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teröristler Tunceli'de baz istasyonu kurmaya giden aracı yaktı. Van Çaldıran'da ise teslim olan bir terörist salıverildi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre dün öğle saatlerinde Terör Örgütü mensubu dört terörist tarafından, içinde beş şirket çalışanı ile bölgeye baz istasyonu kurmak maksadıyla giden, özel şirkete ait bir araç, Tunceli Merkez'e bağlı Geyiksu Beldesi Altınyüzük Köyü kırsalında durdurularak yakıldı. Teröristler, aracı yaktıktan sonra, araçta bulunan şahısları olay yerinde serbest bıraktı. Tunceli Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla adli tahkikat başlatıldı.

-TESLİM OLDU SERBEST BIRAKILDI-

Dün akşamüstü ise Van Çaldıran'da bir Bölücü Terör Örgütü mensubu, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Örgüt mensubu Çaldıran Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı.

Dün sabah ise Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist, Hatay'ın Hassa İlçesi Zeytinoba Mahallesi Çağlayan Mevkiinde, ot toplayan dört vatandaşın yanına geldi ve vatandaşlardan ikisine, 300 ABD Doları ile erzak listesi verdi. Teröristler diğer iki vatandaşı, erzak temin edilinceye kadar alıkoydu.

Alıkonulan vatandaşlar; erzak listesi verilen şahısların, aynı gün saat 15.00 sularında, malzemeleri temin ederek, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlere teslim etmelerinden sonra serbest bırakıldı.

Olay vatandaşların dün Hassa Aktepe Jandarma Komutanlığına başvurusu üzerine öğrenildi. Hassa Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla adli tahkikat başlatıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Teröristler Tunceli'de Baz İstasyonu Kuracak Aracı Yaktı, Çaldıran'da Teslim Olan Bir Terörist... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement