Teröristler Yol Kapatarak Araçları Ateşe Verdi - Son Dakika
Güncel

Teröristler Yol Kapatarak Araçları Ateşe Verdi

Bölücü terör örgütü mensupları, Diyarbakır-Bingöl karayolunu trafiğe kapatarak dört aracı yaktı.

24.07.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölücü terör örgütü mensupları, Diyarbakır- Bingöl karayolunu trafiğe kapatarak dört aracı yaktı. Erzurum'da elektrik sayacı okumak için bulunan bir şirket çalışanı PKK'lı teröristler tarafından tehdit edilerek araçları ve cep telefonları gasp edildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından, Diyarbakır-Bingöl karayolunun, Diyarbakır Kocaköy İlçesi Gökçe Mahallesi mülki sınırları içerisinde kesilerek dört adet aracın yakıldığı bildirildi.

Söz konusu yolun, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarının müdahalesi ile saat 10: 20'de yeniden trafiğe açıldığı, olay bölgesindeki teröristlerin kaçtığı ifade edildi.

"ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETİ ELEMANLARI GASP EDİLDİ"

Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Erzurum Tekman İlçesi Hamzalar Mahallesi Doğruyol mezrasında, bölgede elektrik sayacı okumak için bulunan, bir elektrik dağıtım şirketi çalışanı iki vatandaş tehdit edildiği, şirkete ait araç ve şahısların üzerinde bulunan iki adet cep telefonunu gasp edildiği dile getirildi.

Ayrıca, Bölücü Terör Örgütü mensubu üç terörist tarafından, 23 Temmuz 2015 günü saat 18.30'da, aynı bölgede, Erzurum Su ve Kanalizasyon İşletmeleri çalışanı dört kişinin tehdit edildiği, şirkete ait araç ve şahısların üzerinde bulunan dört adet cep telefonunu gasp edildiği kaydedildi.

"37 ARAÇ DURDURULARAK YOL TRAFİĞE KAPATILDI"

Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Diyarbakır-Bingöl karayolunun, Diyarbakır Lice İlçesi Çalıbükü mevkiinde, 37 araç durdurularak trafiğe kapatıldığı bildirildi.

Açıklamada, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Diyarbakır Lice İlçesi Yaprakköy Mahallesinde, Lice- Kulp kara yolu da sekiz araç durdurularak trafiğe kapatıldığı ve anılan kapalı yolların, Jandarma unsurlarının müdahalesi ile trafiğe açıldığı belirtildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teröristler Yol Kapatarak Araçları Ateşe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement