Teröristler Yol Yapımında Çalışan İş Makinelerine Taciz Ateşi Açtı - Son Dakika
Güncel

Teröristler Yol Yapımında Çalışan İş Makinelerine Taciz Ateşi Açtı

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensuplarının Irak tarafından bölgede yol yapımında çalışan iş makinelerine taciz ateşi açtığını açıkladı.

29.09.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensuplarının Irak tarafından bölgede yol yapımında çalışan iş makinelerine taciz ateşi açtığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından 10.30-12.00 saatleri arasında Şırnak'ın Uludere Beyaz Tepe Üs Bölgesi'ne ve bölgede yol yapımında çalışan iş makinelerine hududun Irak tarafından taciz ateşi açıldığı belirtilerek, "Açılan taciz ateşlerine Beyaz Tepe Üs Bölgesi ve Gülyazı Ana Üs Bölgesi'nde bulunan unsurlarımız tarafından anında karşılık verilmesi üzerine taciz ateşleri kesilmiştir" denildi.

Olayda herhangi bir hasar veya zayiat meydana gelmediği bildirildi. Ayrıca bölücü terör örgütü mensubu 2 teröristin Hakkari'de silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedilen açıklamada, bölücü terör örgütü PYD mensubu bir teröristin ise Şanlıurfa'da silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandığı belirtildi. - ANKARA

Teröristler Yol Yapımında Çalışan İş Makinelerine Taciz Ateşi Açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teröristler Yol Yapımında Çalışan İş Makinelerine Taciz Ateşi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement