Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçleri İçin Kurban Kesildi - Son Dakika
Güncel

Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçleri İçin Kurban Kesildi

Datça ilçesinde, PKK terör örgütüne karşı mücadele veren güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla kurban kesildi.

22.01.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça ilçesinde, PKK terör örgütüne karşı mücadele veren güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla kurban kesildi.

Güneydoğu'da çatışmaların en çok yaşandığı bölgelerde görev yapan özel harekat polisleri ve askerler için Datça ilçesinde gönüllü vatandaşlarca 30 kurban kesildi. Datça Belediyesine ait ait mezbahada yapılan yapılan kurban kesimi töreninde Fatih Camii İmam Hatibi Sadık Yallım tarafından dua okundu.

Garnizon Komutanı Albay Abdulkadir Solmaz, yaptığı konuşmada, Datça'daki duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek, şöyle dedi: "Orada verilen mücadele Türk vatanının savunulmasında binlerce yıldır verdiğimiz mücadelenin devamıdır. Orada görev yapan arkadaşlarımızın, yani asker ve polislerimizin bizden sadece manevi olarak beklentileri vardır. Bu yaptığımız, onların arkalarında olduğumuzu, onların acılarını, sıkıntılarını paylaştığımızı bildireceğimiz küçük bir hediyedir."Albay Abdulkadir Solmaz, törenin ardından Datça'daki asker ve polis çocuklarının kaleme aldığı mektupları, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Bilen'e teslim etti.Kurban etlerinden elde edilecek kavurmaların konserve haline getirilerek koliler halinde Diyarbakır'ın Sur, Hakkari'nin Yüksekova, Mardin'in Nusaybin, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde görev yapan güvenlik güçlerine ulaştırılacağı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçleri İçin Kurban Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement