Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine Leblebi Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine Leblebi Gönderildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görevli asker ve polislere leblebi gönderildi.

18.03.2016 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görevli asker ve polislere leblebi gönderildi.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Güler, Leblebiciler Odası, Hayırlı Hizmetler Vakfı öncülüğünde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine leblebi gönderilmesine yönelik başlatılan kampanyaya üreticiler destek verdi.

Kaymakam Numan Hatipoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin hassas günlerden geçtiğini ifade ederek, Tavşanlı halkının vatanını milletini seven insanlar olduğunu söyledi.

İlçedeki leblebi üreticilerinin güvenlik güçlerine desteklerini ifade etmek adına bir kampanya düzenlendiğini anlatan Hatipoğlu, şunları kaydetti:

"Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde mücadele eden kahraman askerlerimizi ve polislerimizi yakından büyük bir hassasiyetle takip ediyoruz. Esnafımız ürettikleri leblebileri, karınca kararınca gönül desteğini iletmek amacıyla göndermek istedi. Tavşanlı'nın en meşhur ürünü olan leblebiden ve tatlılarından oluşan paketler hazırladık. Bunlar ilçe halkının duyarlılıklarının ve desteklerinin küçük birer sembolü olacak. Leblebi üreticilerimiz teröristlere karşı mücadele eden asker ve polislerimiz için destek ve sevgilerini leblebi paketleriyle yollamış oldular."

Hatipoğlu, içerisinde leblebi çeşitlerinin, tatlıların ve notların olduğu paketlerin, terörle mücadelenin yürütüldüğü il valiliklerine gönderildiğini, oradan da güvenlik güçlerine ikram edileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine Leblebi Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement