Tokat'ta Ters Dönen Aracı İterek Yolu Açtılar - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Ters Dönen Aracı İterek Yolu Açtılar

Tokat\'ta Ters Dönen Aracı İterek Yolu Açtılar

Tokat'ta, kaza sonucu ters dönen ve ulaşımı engelleyen otomobili, polis ve vatandaşlar iterek kenara çekti.

24.09.2014 13:59  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta, kaza sonucu ters dönen ve ulaşımı engelleyen otomobili, polis ve vatandaşlar iterek kenara çekti.

Kaza, Tokat- Turhal Karayolu Atatürk köprüsü kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşındaki Süleyman Şafak Pempegül yönetimindeki 55 DB 106 plakalı otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi nedeniyle yol ortasındaki refüje çaptıktan sonra takla attı. Yaklaşık 15 metre sürüklenen aracık sürücüsü Pempegül yaralandı. Ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Pempegül'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada, kaza sonrası otomobilin yol ortasında kalmasından dolayı trafik aksadı. Büyük araçların geçememesi sonrası trafik polisi ve bir belediye zabıta görevlisi aracı kenara itmeye çalıştı. Ancak bunda başarılı olamayan ekipler daha sonra vatandaşların yardımıyla aracı iterek kenara çekti. Trafik ulaşıma tekrar açılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Ters Dönen Aracı İterek Yolu Açtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement