Ters Ev, Gelin ve Damatların Yeni Fotoğraf Mekanı Oldu - Son Dakika
Güncel

Ters Ev, Gelin ve Damatların Yeni Fotoğraf Mekanı Oldu

Ters Ev, Gelin ve Damatların Yeni Fotoğraf Mekanı Oldu

Antalya Kundu'da Türkiye'nin ilk, dünyanın 13'üncü ters evi fotoğraf meraklılarının yanı sıra gelin ve damatları ağırlıyor.

18.11.2015 11:12  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya, Muratpaşa'nın Güzeloba Mahallesi'nde 300 metrekarelik arazi içine 85 metrekare inşa edilen ters ev, açılışının ardından farklı milletlerden ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor.

Fotoğraf tutkunları başta olmak üzere ters evin iç mimarisini merak edenler, evi görmeye geliyor. Türkiye'nin ilk, dünyanın 13'üncü ters evi fotoğraf meraklılarının yanı sıra gelin ve damatları da ağırlıyor.

ÇİFTLER AKIN EDİYOR

Mimari açıdan marjinal olarak adlandırılan ters ev hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen gelin ve damatlardan da ilgi görüyor. Gelinlik ve damatlık içinde ters eve gelen çiftler, çektirdikleri pozları düğün fotoğrafları arasında ilk sıraya yerleştiriyor.

GİRİŞ-ÇIKIŞLAR 15 TL

Ters eve gelin ve damatların ilgisinin yoğun olduğunu belirten işletmeci Kaan Karahan, haftada 10'un üzerinde çiftin eve gelerek fotoğraf çektirdiğini söyledi. Yılda 200 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen ters eve giriş ücretini 15 lira olarak belirlediklerini aktaran Karahan, ters evin her gün 09.00-20.00 saatleri arasında gezilebildiğini belirtti.

DİĞER ŞEHİRLERDEN DE İLGİ VAR

Kış saati uygulamasında açılış ve kapanış saatlerinde değişiklik yapılabileceğini kaydeden Karahan, "Ters evi merak edip Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir'den gelenler oldu. Burada fotoğraf çekip geri döndüler" dedi.

İşte ters evden kareler:






Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ters Ev, Gelin ve Damatların Yeni Fotoğraf Mekanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement