Ters Yöne Giren Motosiklet Devrildi, Sürücüsünün Ayağı Koptu - Son Dakika
Güncel

Ters Yöne Giren Motosiklet Devrildi, Sürücüsünün Ayağı Koptu

Ters Yöne Giren Motosiklet Devrildi, Sürücüsünün Ayağı Koptu

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, ters yönden gittiği öne sürülen motosiklet sürücüsü dengesini kaybedip düşünce ayağı koptu.

25.09.2014 08:12  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, ters yönden gittiği öne sürülen motosiklete çarpmamak için direksiyonu aniden çevrilen taksi kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Dengesini kaybedip düşünce ayağı kopan motosiklet sürücüsü Mecit Özüak ağır yaralanırken, taksi şoförü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

ANİDEN DİREKSİYONU KIRDI

Kaza, bugün saat 04.00 sıralarında Altınyol Sahil Güvenlik Komutanlığı karşısında meydana geldi. Karşıyaka'dan Konak yönüne giden Abdurrahman Sarıer yönetimindeki 35 T 7824 plakalı taksi, iddiaya göre ters yönden gelen 52 yaşındaki Mecit Özüak yönetimindeki 35 UCG 34 plakalı motosiklete çarpmamak için aniden direksiyonu çevirdi. Savrulan taksi orta refüje daha sonra yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Bu sırada dengesini yitirerek düşen motosiklet sürücüsü Mecit Özüak'ın ayağı koptu. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sürücüler, sağlık ekipleri gelene kadar Mecit Özüak'ın bilincini açık tutabilmek için çaba harcadı.

AYAĞI KOPAN SÜRÜCÜNÜN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından motosiklet sürücüsü Mecit Özüak ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayağı kopan Özüak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu edildi. Kazadan sonra şoka giren ve kazayı küçük sıyrıklarla atlatan taksi şoförü Abdurrahman Sarıer ters yönden gelen alkollü olduğunu öne sürdüğü motosiklet sürücüsünün bir anda önüne çıktığını iddia etti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ters Yöne Giren Motosiklet Devrildi, Sürücüsünün Ayağı Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement