Teşekkürler Ersun Yanal - Son Dakika
Spor

Teşekkürler Ersun Yanal

Ligin başında Fenerbahçe puanları toplarken medyamızda bir kesimin dilinden düşmüyordu o meşhur cümle; “Ersun Yanal’ın takımları ikinci yarı düşüşe geçer...” diyordu hepsi ağız birliği etmişcesine.

14.04.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe tura gidiyor

İyi ki düşüşe geçmiş Fenerbahçe, yoksa mazallah 7 hafta kala ilan ederdi şampiyonluğunu. Karabük ve Galatasaray deplasmanlarından birini kazanıp diğerinde berabere kalsa, fişi çoktan çekerdi. Bugün bunca eksiğe rağmen 4 gol atmayı başardı sarı lacivertli takım. Her ne kadar mükemmel oynamasa da, ki bunu 11'deki oyuncuların birbiriyle oynamama alışkanlığına bağlıyorum, sonuca kolayca ulaştı Fenerbahçe.

Kadro kalitesi açısından kötü sayılmayacak bir takım olan Antalyaspor yine koşar adım PTT 1. Lig'e doğru gidiyor. Yenilen 4 golde de savunma ve kaleci Hakan Arıkan'ın hataları yedek kulübesinde Fuat Çapa'ya kalan saçlarını da yoldurttu. İlk golde Alves'in oyununa gelen baraj oyuncuları, ikinci ve üçüncü golde hatalı çıkan ve bunu artık bir Süper Lig geleneği haline getiren Hakan Arıkan, son golde de karadeniz dalgası kadar dengesiz bir savunma hattının unuttuğu Sow, Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi.

Fenerbahçe haftaya Olimpiyat Stadı'na tura gidecek. Fakat hala kazanması gereken bir üç puan var. Sarı lacivertli oyuncular rakiplerinin kötü oynuyor oluşunu kesinlikle dikkate almamalılar. Bunu Galatasaray derbisinde net bir şekilde gördük. Şunu da akıllarına kazımalılar: Derbi oynanmaz, kazanılır. Tek temennim Olimpiyat Stadı'nda gelecek hafta olası bir şampiyonlukta herhangi bir olayın çıkmaması. Son 1 senedir iki kulüp arasında olumlu bir hava olsa bile, bu maçın tarihi kötü bir döneme denk geldi. Biri şampiyonluk, diğeri Şampiyonlar Ligi derdinde, kasap-koyun misali.

İbrahim Serdar Aydın

78'inci dakikada Mehmet Topuzu kenara alıp İbrahim Serdar Aydın'ı aldı oyuna Ersun Yanal. Maç o esnada 2-1'di. Yani Fenerbahçe'nin skoru koruması gerekiyordu, üstelik İbrahim aslen orta saha oyuncusuydu. Tebrikler Ersun Yanal'a... 1996 doğumlu bu genç arkadaşımızı böyle bir senaryoda Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna kazandırdığı için. Yolun açık olsun İbrahim, gelecek sezonlarda seni Salih Uçan'la birlikte yan yana oynarken görmeyi diliyorum.

Teşekkürler Ersun Yanal
Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Teşekkürler Ersun Yanal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement