Tesettür Giyimde Yapılan 4 Hata - Son Dakika
Kadın

Tesettür Giyimde Yapılan 4 Hata

Tesettür Giyimde Yapılan 4 Hata

Tesettürün kendine özgü kurallarının dışına çıkılması ve moda uğruna yapılan hatalar, tesettür giyime gölge düşürüyor. İşte günlük hayatta en çok karşılaşılan 4 tesettür hatası...

21.01.2017 14:36  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bone Takmamak

Bone kullanmak saçınızın görünmesini engelleyen en önemli unsurdur. Bone kullanmamak saçların görünmesine neden olabilir ve bu durum tesettürdeki en önemli hatalardan biridir. Ayrıca bonesiz kullanılan eşarp ve şallar gün içinde sıklıkla bozulduğu için, kontrol etmesi oldukça zorlaşıyor.

Dar Giyinmek

Tesettürün en önemli amacı vücut hatlarını belli etmemektir. Özellikle dar jeanler, gömlek ve bluzlar tesettürle uyuşmuyor. Bu tarz kıyafetler giymek istiyorsanız üzerine uzun ve bol bir dış giysisi kullanmanızda fayda var.

Kısa Pantolonlar

Ayak bileklerinin üzerinde olan kısa pantolonlar son zamanlarda çok moda. Bacakların görünmesine neden olan bu pantolonlar, tesettür giyimde tercih edilmemeli.

Aşırı Makyaj

Tesettüre uygun olmayan unsurlardan biri de aşırı ve çok renkli makyajlardır. Tesettür dikkat çekmemeyi amaçlarken, aşırı makyaj bu amacı gölgeler.. Doğal bir görünümü tercih etmek ve hafif makyajlar yapmak, tesettüre çok daha uygun olacaktır..

Son Dakika Kadın Tesettür Giyimde Yapılan 4 Hata - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement