TESK Başkanı Palandöken: "19 Mayıs 1919, Türk Milletinin Yeniden Doğuşunun Günüdür" - Son Dakika
Güncel

TESK Başkanı Palandöken: "19 Mayıs 1919, Türk Milletinin Yeniden Doğuşunun Günüdür"

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınlayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden doğuşunun günüdür.

18.05.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınlayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden doğuşunun günüdür. Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık sancağını; geleceğimizin teminatı gençlere teslim ettiği gündür" dedi.

19 Mayıs'ın sadece bir bayram olmadığını, büyüklere gençlerimizi desteklemek ve onları yarınlara yetiştirme sorumluluğu verdiği vurgulayan Bendevi Palandöken, "Asıl hedefimiz ülkemizi her alanda temsil edecek gençlerimize destek olmaktır. Genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, yetiştirecekleri her yeni nesil için en güzel tabanı oluşturmak, bize verilen en önemli görevdir. Sadece ülke sınırları dahilinde değil, dünya üzerindeki diğer gençler ile rekabet edebilecek eğitim, donanım ve birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam etmeliyiz" ifadesi kullandı.

"YARINLARIMIZ DAHA AYDINLIK OLACAKTIR"

Palandöken, şunları kaydetti:

"Geleceğe güvenle bakmamızda ki temel dayanak gençliğimize olan güvenimizdir. Onların gönüllerindeki vatan aşkı ile yarınlarımızın daha aydınlık olacağından şüphem yoktur. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TESK Başkanı Palandöken: '19 Mayıs 1919, Türk Milletinin Yeniden Doğuşunun Günüdür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement