TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması

TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması

"Yeni iş kuracak, işini geliştirecek veya maddi sıkıntı çeken esnafımızın bankalardan kullanacağı kredilerin faiz masraflarının da bakanlık tarafından karşılanacak olmasını çok olumlu buluyoruz"

24.09.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni iş kuracak, işini geliştirecek veya maddi sıkıntı çeken esnafın bankalardan kullanacağı kredilerin faiz masraflarının bakanlık tarafından karşılanacak olmasını olumlu bulduklarını bildirdi.

Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca bankalar aracılığıyla 50 bin liraya kadar, 48 ay vadeli 12 ay geri ödemesiz kredi verilmesiyle ilgili çalışmalarının tamamlandığına ilişkin haberleri değerlendirdi.

Haberin esnaf ve sanatkarı sevindirdiğini ifade eden Palandöken, yeni iş kuracak, işini geliştirecek veya maddi sıkıntı çeken esnafımızın bankalardan kullanacağı kredilerin faiz masraflarının da bakanlık tarafından karşılanacak olmasını çok olumlu bulduklarını kaydetti.

Palandöken, geri ödeme süresinin de 48 aydan 60 aya çıkması durumunda esnafın krediyi daha rahat ödeyebileceğini belirterek, kredinin verilmesiyle iç piyasanın canlanacağını ve büyümeye pozitif etkisinin olacağını bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement