TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, son dönemde yaşanan terör olaylarının toplumun huzurunu, istikrarını ve ekonomiyi bozmak üzere yapılan "dış mihrakların oyunu" olduğunu belirterek, "Bu olumsuz hava yabancı sermayeyi de turizm rezervasyonlarını da olumsuz etkilemektedir" ifadelerini kullandı.

05.04.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, son dönemde yaşanan terör olaylarının toplumun huzurunu, istikrarını ve ekonomiyi bozmak üzere yapılan "dış mihrakların oyunu" olduğunu belirterek, "Bu olumsuz hava yabancı sermayeyi de turizm rezervasyonlarını da olumsuz etkilemektedir" ifadelerini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, acil bir şekilde hem ekonomik hem de güvenlik açısından tedbirlerin alınması gerektiğini kaydetti.

Türkiye'de huzur ve güvenin hakim olduğu dönemlerde her kesimin kazandığını belirten Palandöken, "Siyasi istikrarla beraber ekonomik istikrarını sağlamış bir ülke iken, bir anda inanılmaz olaylar ve terör eylemleri oluyor. Huzurumuzu bozmak isteyenlerin yeni tezgahı bu olaylar ama gözünü kan bürümüş odakların oyununa gelmeyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement