TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması - Son Dakika
Yerel

TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnaftan hiç kimsenin gücü yetmedi milletvekili adayı olmak için, bir Van'dan çıktı.

23.05.2015 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnaftan hiç kimsenin gücü yetmedi milletvekili adayı olmak için, bir Van'dan çıktı. Ben dahil hiç kimse odasını, masasını boşaltmak istemedi. Açıkta kalacak diye" dedi.

Palandöken, ilçedeki bir restoranda Manisa, Nevşehir ve Uşak'taki esnaf ve sanatkarların oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Genel seçimin ardından tüm oda başkanlarını Ankara'ya davet edeceklerini kaydeden Bendevi Palandöken, "Önce kendi meslektaşlarımızın aralarında birlik ve beraberliğin sağlanması gerekir" dedi.

Politika ile ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Palandöken, bir oda başkanının esnaf milletvekili adayı olup olmadığı sorusunu şöyle yanıtladı:

"Esnaftan hiç kimsenin gücü yetmedi milletvekili adayı olmak için, bir Van'dan çıktı. Ben dahil hiç kimse odasını, masasını boşaltmak istemedi. Açıkta kalacak diye."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement