TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "EXPO 2016 iyi bir referans olacak.

22.04.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "EXPO 2016 iyi bir referans olacak. Antalya bu sene turizmde sıkıntı çekecek gibi görünse bile mayıs ayından itibaren iyi neticelerin alınacağı kanaatindeyim." değerlendirmesinde bulundu. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden (AESOB) yapılan yazılı açıklamaya göre Palandöken, AESOB'u ziyaret ederek, yeni birlik başkanı Adlıhan Dere'ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Palandöken burada yaptığı konuşmada, önlerindeki süreçte yabancı ülkelerle kurulan diyalogların iyi seviyelere geleceğine inandığını belirtti.

Açıklamaya göre Palandöken, şunları kaydetti:

"Şunu asla unutmayalım ki biz kendi kendimize yeten onurlu bir milletiz. Turist gelmezse ucunda ölüm yok. Eskiden Antalya turizmden mi geçiniyordu? O zaman da şimdiki kadar teknolojik olmasa bile seralarınız vardı, mevsimsel özelliğiniz vardı. Narenciye yetiştiriyordunuz, tabiatın şartları hep sizin yanınızdaydı. Şimdi de inşallah gerek EXPO gerekse diğer düzenlenecek etkinliklerle Antalya'mız yerli ve yabancı turistlerle dolup taşacak. Allah kimsenin rızkını kesmez. EXPO 2016 iyi bir referans olacak. Antalya bu sene turizmde sıkıntı çekecek gibi görünse bile mayıs ayından itibaren iyi neticelerin alınacağı kanaatindeyim." Adlıhan Dere'nin de birlik ve beraberlik içinde her türlü sorunun üstesinden gelerek esnafa en iyi hizmeti vereceklerini söylediği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK Genel Başkanı Palandöken Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement