TESK Genel Başkanı Palandöken, Eskişehir'de Açıklaması - Son Dakika
Yerel

TESK Genel Başkanı Palandöken, Eskişehir'de Açıklaması

TESK Genel Başkanı Palandöken, Eskişehir\'de Açıklaması

"(Cumhurbaşkanlığı seçimi) Bu süreç bizim için çok önemli. Ülkedeki, birliğin, dirliğin, huzurun, kardeşliğin, barışın getirdiği rahatlıkla Türk ekonomisinin büyümesine, refahın yükselmesine çok önemli katkı koyacak''

21.07.2014 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin, "Bu süreç bizim için çok önemli. Ülkedeki, birliğin, dirliğin, huzurun, kardeşliğin, barışın getirdiği rahatlıkla Türk ekonomisinin büyümesine, refahın yükselmesine çok önemli katkı koyacak" dedi.

Palandöken, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) tarafından Şoförler Odası Davet Salonu'nda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Müslüman coğrafyasında yaşanan olayların kendilerini üzdüğünü söyledi.

Yaşanan sıkıntıların bitmesi gerektiğine değinin Palandöken, "Her gün televizyonu açtığımızda Gazze'deki, Filistin'deki o sıkıntı, Suriye'deki yurttaşların ülkemizde barınmak için verdikleri yurtsuzluk mücadelesi, böyle bir sofra hasreti çeken binlerce Müslüman" ifadelerini kullandı.

Palandöken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek, şöyle devam etti:

"Bu süreç çok önemli. Ülkemizde yaklaşık 8 aydır seçim sürecinin süre geldiği bir ekonomi izleniyor. Önce yerel seçimler, akabinde cumhurbaşkanlığı seçimleri. Ülkemizde ilk defa cumhurbaşkanını değerli oylarınıza seçeceksiniz. Bugüne kadar hep tartışmalı oldu, hep sorun oldu, cumhurbaşkanının seçilmesinden itibaren Çankaya'nın farklı şekilde yıpratılmasına gayret edildi ama bugün artık tartışmalara son verilecek. Bu süreç bizim için çok önemli. Ülkedeki, birliğin, dirliğin, huzurun, kardeşliğin, barışın getirdiği rahatlıkla Türk ekonomisinin büyümesine, refahın yükselmesine çok önemli katkı koyacak."

Ülkede huzur ve güvenin sağlanması için akil insanlar grubunda görev yaptığını anımsatan Palandöken, "Bu ülkedeki insanlar birbirlerini seviyor ama bakın bugün kan akıtanlara. Ülkemizdeki kargaşayı yaratanlara, aynı şekilde o ülkelerin ekonomilerini ve kendi insanlık dramını ve yaşam huzur, güveni bozmak için ellerinden geleni yapıyor. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Ekonomi güzelleştikçe insanların refahı da artacak" diye konuştu.

İftar programına Eskişehir esnafı ve alileri de katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TESK Genel Başkanı Palandöken, Eskişehir'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement