TESK'in MHP ziyareti - - Son Dakika
Ekonomi

TESK'in MHP ziyareti -

TESK\'in MHP ziyareti -

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in eş başkanlığındaki Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi'ni (KİK) kabul etti.

14.04.2014 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in eş başkanlığındaki Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi'ni (KİK) kabul etti.

MHP genel merkezindeki kabulde, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Kudatgobilik ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yer aldı.

Basına kapalı yaklaşık 25 dakika süren kabulün ardından Palandöken, basın mensuplarına görüşmeyle ilgili açıklamada bulundu.

Komitede yer alan başkanların yaklaşık 70 milyonunu temsil ettiğini belirten Palandöken, görüşmede siyasetin dilinin yumuşaması ve ekonomiye odaklanılması gibi taleplerini dile getirdiklerini söyledi.

Yerel seçimlerin geride kaldığını artık her şeyin iş, aş ve memleket meselesi olduğunu ifade eden Palandöken, "Ziyaretimiz özetle: ülkedeki birliğin, dirliğin ve samimiyetin devamıyla ilgili. Üslubun yumuşatılması ve gündemin tekrar ekonomiye odaklanması, Avrupa sürecinin hızlandırılması ve yeni anayasa çalışmalarının devamı ve ülkenin bir an önce bu seçim sürecinden, stresinden kurtulmasıyla ilgili" dedi.

Palandöken, Meclis'te grubu bulunan partileri ziyaretlerinin ardından Komite olarak bir sonuç bildirgesi hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

-mhp genel merkezi

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK'in MHP ziyareti - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement