Teski Genel Müdür'ü Başa, Kapaklı, Çerkezköy ve Saray'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Teski Genel Müdür'ü Başa, Kapaklı, Çerkezköy ve Saray'da İncelemelerde Bulundu

Teski Genel Müdür\'ü Başa, Kapaklı, Çerkezköy ve Saray\'da İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı A. Soner Ergin, Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Marmara ve beraberindeki heyetle birlikte Kapaklı, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde incelemelerde bulundu.

17.10.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı A. Soner Ergin, Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Marmara ve beraberindeki heyetle birlikte Kapaklı, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Başa, incelemelerine Çerkezköy ilçesi Veliköy mahallesinde başladı. TESKİ Veliköy mahallesi sınırları içinde bulunan ve kendisine ait olan atıksu çamuru depolama tesisi yapılması planlanan arazi, heyetteki teknik ekibin eşliğinde incelendi ve yapılması planlanan tesisin ayrıntıları detaylı olarak görüşüldü. Yapımı devam eden Çerkezköy Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi faaliyete başladığında, arıtılan atıksudan arda kalan çamurun, Veliköy'e yapılacak olan tesiste depolanması planlanıyor.

Genel Müdür Başa ve beraberindeki heyet daha sonra, yapımı DSİ tarafından devam eden, Saray- Ayvacık Barajı alanında incelemelerde bulundu. Çalışmaların sürdüğü baraj faaliyete geçtiğinde ve barajda su birikmeye başlayınca bölgenin bir kısmının içme suyu ihtiyacı Ayvacık Barajından karşılanacak.

Sahadaki incelemelerin ardından Genel Müdür Başa ve beraberindeki heyet, TESKİ Kapaklı Şubesi'nde, Kapaklı Belediyesi yetkilileri ile bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda TESKİ'nin Kapaklı ilçesinde yürüttüğü ve yapacağı yeni yatırımlar hakkında detaylı görüşmeler yapıldı. TESKİ Kapaklı Şubesi'nde yapılan toplantının ardından Genel Müdür Başa, Genel Müdür Yardımcısı Ünal, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Marmara ve TESKİ Kapaklı İlçe Müdürü Yüksel Tatma, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında TESKİ'nin ve Kapaklı Belediyesi'nin yaptığı yatırımlar görüşüldü. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TESKİ'nin yaptığı çalışmalardan dolayı TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'ya teşekkür etti.

Genel Müdür Başa, sahada yaptığı incelemeler kapsamında son olarak beraberindeki heyetle birlikte, yakın bir zaman önce temeli atılan ve çalışmalarına hızla devam edilen Çerkezköy Kanalizasyon İnşaatı kapsamında Atıksu Terfi Merkezi inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar ve süreç hakkında kontrol mühendislerinden bilgi aldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teski Genel Müdür'ü Başa, Kapaklı, Çerkezköy ve Saray'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement