Teski Mobil Vezne Araçları Hizmete Alındı - Son Dakika
Yerel

Teski Mobil Vezne Araçları Hizmete Alındı

Teski Mobil Vezne Araçları Hizmete Alındı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Devlet Malzeme Ofisi’nden satın aldığı iki adet minibüsü mobil vezne aracı haline getirerek, vatandaşların hizmetine sundu.

15.02.2016 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Devlet Malzeme Ofisi'nden satın aldığı iki adet minibüsü mobil vezne aracı haline getirerek, vatandaşların hizmetine sundu.

TESKİ vatandaşa hizmet amacı ile Devlet Malzeme Ofisinden 2 adet Mobil Vezne Aracı satın alımı yaptı. Kapalı kasa araç olarak satın alınan ve iç tasarımı tamamen TESKİ mimarları tarafından yapılan mobil vezne araçları, özellikle yazın nüfus artışı yaşanan yazlık bölgelerde, belde ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet sunacak.

Vatandaşlara hizmet verecek olan mobil vezne araçlarının açılış töreni öncesinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, mobil vezne aracında su faturası borcunu sorgulattı.

Süleymanpaşa ilçesi, Üç Kemaller Parkı'nda mobil vezne araçlarının hizmete alınma töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve Daire Başkanları ile vatandaşlar katıldı.

TESKİ Genel Müdürü Başa, mobil vezne araçlarının hizmete alınma töreninde yaptığı konuşmasında, "Vatandaşlarımızın ayağına giderek 11 ilçemizin en ücra köşelerinde dahi hizmet vereceğiz. Halkımızın, abonelerimizin ayağına hizmet götürebilmek için bir arayışa girdik. İki adet hizmet aracı aldık, içlerini de en iyi hizmet verebileceğimiz şekilde dizayn ettik. Bu sayede abonelerle daha iyi iletişim sağlayacağız. Bu araçlarımız ilimizin çeşitli yerlerinde hizmet verecek, uygulamamız başarılı olursa bu sayıyı çoğaltacağız" dedi.

Genel Müdür Başa'nın ardından konuşan Başkan Albayrak, "Mobil vezne araçları sayesinde kırsal kesimde bulunan abonelerimizin abonelik işlemlerini yaptırmak amacıyla TESKİ şubelerine gelmek için yol parası gibi ücretlere sebep olmadan, biz ayağına giderek işlemlerini yapacağız. Özellikle Marmara Ereğlisi, Sultanköy, Şarköy ve mahalleleri gibi yerlerde yaz aylarında yaşanan nüfus artışıyla birlikte meydana gelen abonelik işlemleri ihtiyacının da ortadan kaldırılacağına inanıyorum. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek araçlar hizmete alındı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teski Mobil Vezne Araçları Hizmete Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement