Teşkilatlardan Köşker'e Hayırlı Olsun - Son Dakika
Güncel

Teşkilatlardan Köşker'e Hayırlı Olsun

Teşkilatlardan Köşker\'e Hayırlı Olsun

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatından, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e hayırlı olsun ziyareti.

05.04.2014 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e ilçe yönetimiyle birlikte hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, "Hiçbir dargınlık, kırgınlık ve ayrışma olmadan, bu teşkilat belediye başkanımızla beraber çok güzel günler görecek. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

UYUM İÇİNDE 5 YIL

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatından, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e hayırlı olsun ziyareti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin ve ilçe yöneticileri, Başkan Köşker'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş da katıldı. Başkan Köşker'e teşkilat adına hayırlı olsun temennilerini ileten AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, "Güzel bir 5 yıllık dönemi teşkilatlarla uyum içerisinde geçireceğiz. Cumhurbaşkanlığı ve olursa erken genel seçim için SKM ve tüm teşkilatımız çalışıyor. Ekip zinde başkanım. Hiçbir dargınlık, kırgınlık ve ayrışma olmadan, bu teşkilat belediye başkanımızla beraber çok güzel günler görecek. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

KÖŞKER'DEN TEŞEKKÜR

İlçe teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Çok kıymetli ilçe başkanım ve değerli yönetimi, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Vermiş olduğunuz desteklerden ötürü şükranlarımı iletiyorum.

Vatandaşımızın teveccühüyle oy oranımızı ve meclis üyesi sayımızı arttıracak sandıktan başarılı bir şekilde çıktık. Vatandaşımızın teveccühüne, çalışma azmimizi arttırarak, Gebze'mizi kalkındırarak layık olacağız inşallah. Sizlere tekrar teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teşkilatlardan Köşker'e Hayırlı Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement