Teskomb'un Katkıları ile Battalgazi'ye Okul Yaptırılacak - Son Dakika
Yerel

Teskomb'un Katkıları ile Battalgazi'ye Okul Yaptırılacak

Teskomb\'un Katkıları ile Battalgazi\'ye Okul Yaptırılacak

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği tarafından Malatya’ya bir okul yaptırılacak.

03.09.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği tarafından Malatya'ya bir okul yaptırılacak.

9.Uluslararası Kervansaray Buluşmasına katılan AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan arasında okul için protokol imzalandı. Protokol ile birlikte Yeşil Kuşak Projesi kapsamında taşınacak Atatürk Kız Lisesi'ne yeni bir okul binası yapılacak.

İmza protokolünde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi'nin Malatya için önemine dikkat çekerek, "Yeşil Kuşak Malatya'nın akciğeridir. Bugün Malatya'nın akciğerinin sözleşmesini imzalıyoruz. Allah hayırlı, uğurlu etsin" dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ise, imzaladıkları okul protokolünün Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'de, esnafların katkısının anlamlı olduğunu ifade ederek, "Ben inanıyorum ki, esnafların bu katkısı çok anlamlıdır. Esnaf bu ülkenin omurgasıdır, bel kemiğidir. Malatya'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül arasında protokol imzalandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teskomb'un Katkıları ile Battalgazi'ye Okul Yaptırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement