Teso Başkanı Tekin'den Yetkililere 'Uyuşturucu' Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Teso Başkanı Tekin'den Yetkililere 'Uyuşturucu' Uyarısı

Teso Başkanı Tekin\'den Yetkililere \'Uyuşturucu\' Uyarısı

Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) Başkanı Emrullah Tekin, kaçak sigara ve uyuşturucu ticaretinde de son aylarda tekrar bir artış gözlemlendiğini belirterek, konuyla ilgili uyarıda bulundu.

24.11.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) Başkanı Emrullah Tekin, kaçak sigara ve uyuşturucu ticaretinde de son aylarda tekrar bir artış gözlemlendiğini belirterek, konuyla ilgili uyarıda bulundu.

Gerek ülke genelinde ve gerekse Tatvan ilçesinde her geçen gün artan uyuşturucu tehlikesine dikkat çeken TESO Başkanı Tekin, uyuşturucu kullanımının sadece sağlık boyutu olan bir problem olmadığını vurgulayarak, tüm dünyada toplumların hem bugününü hem de geleceklerini tehdit eden adli, sosyal, hukuki yönleri de olan büyük bir tehlike olduğunu belirtti. Muhtemel tehlikeler ve risklerin, sadece bireyi değil, bireyin temas halinde bulunduğu çevresini de etkilediğini anımsatan Emrullah Tekin, "Bu nedenle uyuşturucuyla mücadele politikalarının geliştirilmesi ve uygulamasında polisiye tedbirlerin yanı sıra okul, aile, sokak ve toplumun her düzeyinde alınacak tedbirler büyük önem taşımaktadır. Maalesef geleceğimizin teminatı gençlerimizin, her geçen gün toplumun her kesimini olumsuz etkileyen tehlike ile karşı karşıya kalmaktadır. Yetkililerin bu konuda olayın ciddiyetini görmediğini üzülerek belirlenmek istiyorum. Gerekli mercilerin bir an evvel kalıcı bir çözüm bulmasının gerektiğini belirtmek istiyorum. Aksi halde gençlerimiz asla telafisi olmayan çok tehlikeli bir yola girecek. Bu da insanlık adına hepimiz için utanç verici durum olacak. Unutmayalım içen ve satan kadar göz yumanda suçludur, hem dünyevi hem de uhrevi anlamda vebali de büyüktür" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teso Başkanı Tekin'den Yetkililere 'Uyuşturucu' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement