Tezgahlarda Hamsi Bereketi - Son Dakika
Güncel

Tezgahlarda Hamsi Bereketi

Sinop'ta olumsuz hava koşullarına rağmen denize açılan balıkçılar, teknelerinde bol miktarda hamsiyle geri döndü.

30.01.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta olumsuz hava koşullarına rağmen denize açılan balıkçılar, teknelerinde bol miktarda hamsiyle geri döndü.

Soğuk ve yağışlı havalar nedeniyle yükselen balık fiyatları, denize açılan balıkçıların kasalarının dolması üzerine yeniden düşmeye başladı.

Kentte 35 yıldır balıkçılık yapan Talat Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece bol miktarda hamsi avladıklarını söyledi.

Hamsinin bu kez Gürcistan sularından Türkiye sularına geçtiğini anlatan Baş, hamsi akınının bu şekilde devam etmesi durumunda balığın ucuzlayacağını ve vatandaşların balığa doyacağını belirtti.

Hamsi sezonunun geçen yıllara oranla bu yıl uzadığını da ifade eden Baş, "Hamsi, bu sezonda hem irileşti hem bollaştı. Fiyatı zaman zaman 20 liraya kadar çıkan hamsi, şu anda tezgahlarda 7,5 liraya satılıyor. Böyle giderse vatandaş balığı ucuza yiyecek" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tezgahlarda Hamsi Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti
    23:59 Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Raphinha ve İlkay Gündoğan'ın golleriyle Barcelona galip geldi. Rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak.

  • Tosya'da Otomobil Kazası Sonucu Yaralanan Vatandaş Hayatını Kaybetti
    23:49 Tosya'da Otomobil Kazası Sonucu Yaralanan Vatandaş Hayatını Kaybetti

    Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında ağır yaralanan bir vatandaş, 1 ay süren yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti. Kazada, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Yaralanan vatandaş, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.


Advertisement