TFF Başkanı Demirören, Golf Mad Pro-Am Turnuvasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

TFF Başkanı Demirören, Golf Mad Pro-Am Turnuvasına Katıldı

TFF Başkanı Demirören, Golf Mad Pro-Am Turnuvasına Katıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde devam eden Uluslararası Golf Mad Pro-Am golf turnuvasına, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı.

23.01.2015 14:35  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tff Başkanı Demirören, Golf Mad Pro-Am Turnuvası'na katıldı

Antalya'nın Serik İlçesi'nde devam eden Uluslararası Golf Mad Pro-Am golf turnuvasına, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı.

Belek turizm merkezinde bu yıl ilk kez Natinol Golf Club ve Regnum Carya Golf Club'te düzenlenen Uluslararası Golf Mad Pro-Am golf turnuvasına, TFF Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı. Çok keyifli gözüken Demirören, beraber oynadığı golf hocası Sezgin Ceylan'a takılarak, Turnuvada şampiyon olursun bizleri de gururlandırırsın Sezgin hocam dedi.

Türkiye, Kanada, İngiltere, Almanya, Rusya, Slovenya'nın da aralarında olduğu 15 ülkeden toplam 104 golfçünün katıldığı turnuvanın ikinci günü Natinol Golf Club'te oynanıyor. Turnuvada TFF Başkanı Demirören, Sezgin Ceylan, Selim Gülmen, Kerim Metin, Fikret Öztürk, Erkan Akdemir, Sabri Yiğit, Martyna Mıerzwa gibi ünlü golfçüler oynuyor. Turnuva yarın oynanacak oyunların ardından ödül töreniyle sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TFF Başkanı Demirören, Golf Mad Pro-Am Turnuvasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement