Tff Bayanlar 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Tff Bayanlar 3. Lig

Tff Bayanlar 3. Lig

Bilecik’i TFF Bayanlar 3. Lig 2. Grup’ta ilk defa temsil edecek olan Bozüyük Akpınar ve Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor hazırlıklarını tamamladı.

06.11.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'i TFF Bayanlar 3. Lig 2. Grup'ta ilk defa temsil edecek olan Bozüyük Akpınar ve Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar 3. Lig 2. Grup'ta Bilecik'i ilk defa temsil olacak Bozüyük Akpınar ve Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor hazırlıklarını tamamlayarak ilk hafta maçlarını beklemeye başladılar. Bayanlar 3. Lig 2. Grup ilk hafta müsabakasında 8 Kasım Pazar günü kendi evinde Denizli Hanbat ile karşılaşacak olan Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor 3. Lig heyecanı yaşamak için gün sayılar. İlk hafta Manisa deplasmanında Manisa Esnaf Gençlikspor ile 8 Kasım Pazar günü ilk maçına çıkacak olan Akpınarspor ise yarın Manisa'ya hareket edecek.

"BAYANLARIMIZIN GURURUMUZ OLDU"

Hafta sonu başlayacak Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar 3. Lig müsabakaları öncesi Bilecik temsilcilerine başarılan dileyen Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, "Bozüyük ilçemizin 2 güzide bayan futbol takımı Bilecik'i Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar 3. Lig'de temsil edecekler. Takımlarımız müsabakalarını Bozüyük 1'nolu Çim Sahada yapacaklar. İlk hafta Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor kendi sahasında Denizli temsilcisini konuk ederken, Akpınar sporumuz ise Manisa deplasmanına gidecek. Takımlarız başarılar dilerim. Bayanlar bizim gururumuz oldu ve haftaya Bozüyük derbisi oynanacak. Akpınar ile Bozüyük Halk Eğitim Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tff Bayanlar 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement