TFF, Beşiktaş'ı, Talimatlara Aykırı Hareket Nedeniyle PFDK'ya Sevk Etti - Son Dakika
Spor

TFF, Beşiktaş'ı, Talimatlara Aykırı Hareket Nedeniyle PFDK'ya Sevk Etti

TFF, Beşiktaş'ı, hazırlık maçında karşılaştığı Sancaktepe Belediyespor mücadelesinde talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

01.03.2017 17:57  Güncelleme: 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray derbisinde oynamayan oyuncuların dinç kalması için hafta içi Sancaktepe Belediyespor ile hazırlık maçına çıkan Beşiktaş'a TFF'den kötü haber geldi.

TALİMATLARA UYMADILAR

Hazırlık maçındaki 'talimatlara aykırı hareketler' nedeniyle her iki kulüp de Federasyon tarafından PFDK'ya sevk edildi.

İşte TFF'nin açıklaması;

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 28.02.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR Özel müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi, Özel Müsabaka ve Turnuva Talimatı'nın 4. ve 5. maddesi ile Yayın Talimatı'nın 3., 4. ve 7. maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR Kulübü'nün 28.02.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR Özel müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Özel Müsabaka ve Turnuva Talimatı'nın 4. ve 5. maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TFF, Beşiktaş\'ı, Talimatlara Aykırı Hareket Nedeniyle PFDK\'ya Sevk Etti

Son Dakika Spor TFF, Beşiktaş'ı, Talimatlara Aykırı Hareket Nedeniyle PFDK'ya Sevk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement