TFF, Hollanda-Türkiye Maçı İçin Acil Eylem Planı Hazırladı - Son Dakika
Spor

TFF, Hollanda-Türkiye Maçı İçin Acil Eylem Planı Hazırladı

TFF, Hollanda-Türkiye Maçı İçin Acil Eylem Planı Hazırladı

TFF, Hollanda-Türkiye maçının yayınlanmama kararının ardından acil eylem planı hazırladı. Yetkililer, maç için yeniden ihale açılmasını talep etti.

25.03.2015 16:55  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım'ın Hollanda ile Amsterdam'da oynayacağı maçın yayıncı kuruluş Show TV'de yayınlanamayacağı haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Show TV'nin yönetimine el koyan TMSF, 11 Mart'ta aldığı kararla Hollanda-Türkiye maçını yayınlamama kararı aldı.

Sporx'in haberine göre; TMSF'nin bu kararı 3 gün içerisinde değişmez ve yeni bir ihale yapılmaz ise Hollanda-Türkiye maçı sadece radyodan yayınlanacak. Yaşanan büyük krizin ardından devreye giren Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri acil eylem planı hazırladı. İşte o acil eylem planı:

* TMSF ile görüşmeye başlayan Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, 28 Mart'ta oynanacak olan Hollanda-Türkiye maçının yayınlanmasını, geri kalan maçlar için ise yeniden bir ihale açılmasını talep etti. TFF'nin talebini değerlendirmeye alan TMSF yetkilileri kararını en kısa süre içerisinde TFF tarafına iletecek.

TMSF NE DİYECEK?

* TMSF'nin "bir maçlık yayın teklifini" kabul etmemesi ihtimaline karşılık altrenatif planlar hazırlayan TFF yetkilileri, 4 gün içerisinde ihale düzenlemeyeceği için devletin yayın organı TRT ile de dirsek temasına başladı. TMSF ile TRT yetkililerini bir araya getirmeyi planlayan TFF, 1 maçlık yayın ve arkasından da yeni bir ihale için alternatif planlarını hazırlamaya başladı.

YAYINI SAĞLAYACAK EKİP AMSTERDAM'A GİTTİ

* TMSF yetkilileri, 11 Mart'ta aldığı kararı Show TV çalışanlarına iletse de Hollanda-Türkiye maçının yayını sağlayacak ekipler Amsterdam'a gitti. Yayın ekibinin yanı sıra Show TV'nin çalışanları da Amsterdam'a giderek TMSF ile TFF arasındaki görüşmelerden çıkacak sonuçları beklemeye başladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor TFF, Hollanda-Türkiye Maçı İçin Acil Eylem Planı Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Sözün özü: Milli maçlar TRT de yayınlansın 8 0 Yanıtla
  • ......: Niye bizim herşeyimiz böyle sıkıntı...düzgün bi işimiz yok yaaa 6 1 Yanıtla
  • ANKANKANK: alın milli takımı başınıza çalın napalım dünya 56. sı takım izlemek için hevesli değil kimse zaten 5 0 Yanıtla
  • paradoks: yumurta kapıya dayanınca uyanıyoruz 5 0 Yanıtla
  • devlet: fb tv den yayinlasinlar. tff mili takimi degil fb yi temdil ediyor 5 0 Yanıtla
  • Savaş Işıksoy: Bu ayıp size yeter Tff ve Tmsf....futbol gırtlağına kadar siyasete batmış !!! 4 0 Yanıtla
  • hasan: ihaleyi fatih terim yapsın 2 1 Yanıtla
  • Kıyamet : Made in turkey 3 0 Yanıtla
  • Ken: Aynen 1 0 Yanıtla
  • Wehrmacht: Arkadas batsın takımınız, batsın da anlamadıgım birsey var tmsf neden milli maçı yayınlamama kararı alır ki? mantığı nedir yani? İzleyeceğimden de değil hani sadece merak. . . 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement