TFF, Konya'daki Kamp İçin 7 Milyon TL Ödedi İddiası Ortalığı Karıştırdı - Son Dakika
Spor

TFF, Konya'daki Kamp İçin 7 Milyon TL Ödedi İddiası Ortalığı Karıştırdı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Konya'daki kamp için 7 milyon TL ödediği iddiası yolsuzluk iddialarını başlattı. Bu kampların ortalama ücreti 1 milyon TL.

08.10.2016 17:10  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımı; Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ndeki prim olayları, teknik direktör Fatih Terim ile Arda Turan ve bazı futbolcular arasında yaşanan tartışmalar, en nihayetinde de alınan kötü sonuçlar ile hep gündemde kaldı.

Şu an ise spor kamuoyu bambaşka bir iddia ile çalkanıyor. Olay, yaklaşık 1 yıl öncesinde yaşanıyor. Yer: Konya ve elbette gündemde yine Ay-Yıldızlılar var. İddia şu:

ODAKTA 3 İSİM VAR

A Milliler, geçtiğimiz yıl 3 Eylül'de Letonya ve 6 Eylül'de de Hollanda ile oynayacağımız maçlar için Konya'ya gider. Türkiye Futbol Federasyonu bu periyotta; normalde kendi iç bünyesinde yer alan organizasyon birimini kullanmaz. Konya'daki kamp organizasyonunu Zeki Can Baykan, Taner Ay ve Mehmet Günbaş'tan oluşan gruba verir. 5 günlük kamp için TFF'ye çıkartılan faturanın tam 7 milyon lira olduğu iddia ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da bu organizasyonu üstlenen Baykan-Ay-Günbaş üçlüsüne, bu faturayı ödediği ileri sürülüyor.

FATURA ÇOK YÜKSEK

Normalde ortalama 1 milyon liranın harcandığı 5 günlük kamp için çıkartıldığı iddia edilen bu faturanın hayli yüksek olduğu aşikâr. Fanatik gazetesinin haberine göre adı gizlenen TFF yöneticisi, konuyla ilgili net cevap vermekten kaçındı, "Sanmıyorum. Bilgim yok, araştırıp size döneyim. Ama dediğim gibi zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor TFF, Konya'daki Kamp İçin 7 Milyon TL Ödedi İddiası Ortalığı Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement