TFF, Maç Saatlerini Cuma Namazı Saatine Denk Geldiği İçin Değiştirdi - Son Dakika
Spor

TFF, Maç Saatlerini Cuma Namazı Saatine Denk Geldiği İçin Değiştirdi

TFF, Maç Saatlerini Cuma Namazı Saatine Denk Geldiği İçin Değiştirdi

TFF, Spor Toto İkinci Lig'de bazı maçları Cuma namazı saatine koydu. Ankaragücü yönetiminin itirazı üzerine Ankaragücü-Kartal maçının saati değişti.

30.10.2015 18:34  Güncelleme: 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle lig maçlarının hafta içinde oynanması ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun da (TFF) Cuma gününde oynanacağını açıkladığı bazı maçların başlama saati sıkıntıya neden oldu. Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'de bugün oynanacak olan bazı karşılaşmaların Cuma Namazı saatine denk gelmesi tepki çekti.

MAÇLAR 15:00'TE BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu'nun AnkaragücüKartal karşılaşmasının da saat 13.30 başlamasına karar vermesinin ardından Ankaragücü yönetimi harekete geçti. TFF ile hemen görüşmelere başlayan yöneticiler karşılaşmanın başlama saatinin 15.00'e alınması için gerekli izinleri de aldı.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Ankaragücü Basın sözcüsü Tuna Yılmaz da bu konuda Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'in büyük bir çaba harcadığını vurgulayarak, "Başkanımız maç saatini öğrenince hemen girişimlere başladı. Öncelikle Kartalspor ile görüşmelerimizde olumlu netice aldık. Daha sonra başkanımız TFF ile görüşmeler yaparak maçın başlama saatinin 15.00 olması için gerekli izinleri aldı. Taraftarlarımızın ibadetlerini rahat yapabilmeleri adına önemli bir girişim oldu. Cuma Namazı sonrası taraftarlarımız daha rahat bir şekilde maça yetişecekler" dedi.

Son Dakika Spor TFF, Maç Saatlerini Cuma Namazı Saatine Denk Geldiği İçin Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement